Σταμάτησαν οι έρευνες για εντοπισμό πτώματος στην Πάφο – Θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας

Σταμάτησαν οι έρευνες για εντοπισμό πτώματος στην Πάφο – Θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας

Σταμάτησαν οι έρευνες στην περιοχή Πέτρας του Ρωμιού στην Πάφο μετά από πληροφορία για ύπαρξη πτώματος που επίπλεε στην θαλάσσια περιοχή το απόγευμα της Παρασκευής 8/2.

 

Λόγω του σκότους αλλά και της έντονης θαλασσοταραχής που επικρατεί στην περιοχή σταμάτησαν οι έρευνες ώστε να εντοπιστεί πτώμα, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρία πολίτη, επέπλεε στη θαλάσσια περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού.

Η πληροφορία δόθηκε από πολίτη λίγο μετά τις 17:00 της Παρασκευής 8/2, ο οποίος ανέφερε στις αρχές πως είχε δει πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα. Αμέσως στο σημείο έφτασαν σκάφη της Λιμενικής Αστυνομίας προχωρώντας με έρευνες χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν το ότιδηποτε, ενώ οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν το πρωί του Σαββάτου 9/2.

Να σημειώσουμε πως στην περιοχή εντοπίστηκε και όχημα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει συσχετιστεί με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE