ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΟΝΔΙΝΟ: Αγανακτισμένοι οι Ελληνοκύπριοι- Τους προσκαλούν για τουρισμό στα κατεχόμενα σπίτια τους

ΛΟΝΔΙΝΟ: Αγανακτισμένοι οι Ελληνοκύπριοι- Τους προσκαλούν για τουρισμό στα κατεχόμενα σπίτια τους

Αγανάκτηση στην ελληνοκυπριακή κοινότητα του Ηνωμένου Βασιλείου, προκαλεί η νέα εκστρατεία του ψευδοκράτους, που ξεκίνησε στις 28 Ιανουαρίου και μέσω αυτής έχουν τοποθετηθεί διαφημιστικές αφίσες σε λεωφορεία του Λονδίνου.

Δημοσίευμα του Ανεξάρτητου Βαλκανικού Πρακτορείου Ειδήσεων (balkaneu.com) την Παρασκευή (8/2) αναφέρει ότι η νέα εκστρατεία για την προώθηση της λεγόμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» ως τουριστικού προορισμού στο Λονδίνο προκάλεσε αγανάκτηση μεταξύ της ελληνοκυπριακής κοινότητας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από τις 28 Ιανουαρίου και για ένα μήνα αφίσες θα διαφημίζουν το ψευδοκράτος σσε δεκάδες λεωφορεία του Λονδίνου, σε 22 υπόγειους σιδηροδρομικούς σταθμούς και σε 25 σημεία στην πρωτεύουσα της Βρετανίας.

Όπως γράφει το δημοσίευμα, μέσω της διαφημιστικής εκστρατείας καλούνται οι κάτοικοι του Λονδίνου να ανακαλύψουν την κουζίνα, τις παραλίες, την αρχαία ιστορία, τον ήλιο και τη φιλοξενία των κατεχομένων εδαφών της Κύπρου.

Μεταξύ άλλων, το Βαλκανικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι, όπως και με προηγούμενες εκστρατείες προώθησης των κατεχομένων, η Ανώτατη Επιτροπή της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο προχώρησε σε παραστάσεις προς το δήμαρχο του Λονδίνου, ο οποίος είναι για την επιτροπή μεταφορών του Συμβουλίου του Λονδίνου.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top