ΚΥΠΡΟΣ

Η ΚΟΠ επιχορηγεί τα σωματεία Β΄ Ομίλου! Διαβάστε τις λεπτομέρειες

Η ΚΟΠ επιχορηγεί τα σωματεία Β΄ Ομίλου! Διαβάστε τις λεπτομέρειες

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κατά την διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίας αποφάσισε όπως τα Σωματεία του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας, περιόδου 2014/2015, επιχορηγούν τα Σωματεία Β’ Ομίλου με το ποσό του 1.50 ευρώ για κάθε κανονικό εισιτήριο που θα διαθέτουν.

Το ποσό αυτό θα πρέπει να το καταθέτουν τα γηπεδούχα σωματεία στον λογαριασμό της Ομοσπονδίας, μαζί με το Φύλλο Εκκαθάρισης του αγώνα, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με την οποία καταθέτουν και τα δικαιώματα ΚΟΠ.

Η ίδια απόφαση είχε ισχύσει και στο περσινό Πρωτάθλημα, με επιχορήγηση των Σωματείων του Β’ ομίλου από τα Σωματεία του Α’ ομίλου με ποσό 1 ευρώ από κάθε κανονικό εισιτήριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top