ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ΠΕΡΝΑ από το ΜΥΑΛΟ τους!

Δεν ΠΕΡΝΑ από το ΜΥΑΛΟ τους!

Η Ομόνοια υποδέχεται την Δόξα (10/2) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να έρθουν πιο κοντά στο πολυπόθητο 6ο σκαλοπάτι και να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του σημερινού (9/2) ντέρμπι που έγινε ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση.

Το ξέρουν καλά στο τριφύλλι πως η Δόξα δεν είναι τυχαία ομάδα, έχει ποιότητα και μπορεί να σου κάνει την ζημιά ανά πάσα στιγμή. Ο Αναστασίου σαφώς και θα τόνισε στους ποδοσφαιριστές του τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου και με τον κόσμο στο πλευρό της θα θελήσει να επιβάλει τον ρυθμό της η ομάδα του.

Σενάριο απώλειας δεν περνά από το νου κανενός στο Ομονοιάτικο οικοδόμημα και κρίνεται πολύ σημαντική η τελική έκβαση της αναμέτρησης για την μάχη που κάνει η ομάδα να μπει στην πρώτη εξάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top