ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η γεύση της νέας ΛΕΥΚΗΣ ισοπαλίας και πως ΕΙΔΑΜΕ τον Ιβάν…

Η γεύση της νέας ΛΕΥΚΗΣ ισοπαλίας και πως ΕΙΔΑΜΕ τον Ιβάν…

Δεύτερη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία για την ΑΕΛ σε ντέρμπι στο Τσίρειο. Η γεύση που αφήνει το αποτέλεσμα είναι πάλι… θέμα μισοάδειου ή μισογεμάτου ποτηριού.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ πάντως στη συνέντευξη τύπου, δήλωσε ότι δεν τον ικανοποίησε το αποτέλεσμα.

Αναφέρθηκε και στην αλλαγή πλάνου την τελευταία στιγμή, αφού λόγω του τραυματισμού του Γκοντάλ, αποφάσισε να μετατρέψει το 3-5-2, σε 4-2-3-1.

Είχε τον Λαφράνς στον πάγκο, παρόλα αυτά έριξε τον Μακρή στη θέση του Σλοβάκου σέντερ μπακ.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι γαλαζοκίτρινοι έδιδαν χώρο στον Απόλλωνα και προσπαθούσαν να κόντρα επιθέσεις να φτιάξουν φάσεις. Στην επανάληψη όταν μπήκαν πιο φρέσκοι παίχτες, η ΑΕΛ έπαιξε λίγο πιο ψηλά, σε μια-δυο φάσεις ανησύχησε σοβαρά τον Βάλε και τους αμυντικούς του Απόλλωνα. Γενικά όμως υστέρησε στο δημιουργικό κομμάτι.

Παρόλα αυτά, η γαλαζοκίτρινη ομάδα δεν «βρήκε» το γκολ. Αξιοσημείωτο ότι σε πέντε παιχνίδια στο Τσίρειο, με ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο ή την Ευρώπη, η ΑΕΛ δεν έχει σκοράρει. Μπορεί να μην λέει δημόσια ο Κέρκεζ, αλλά λογικά τον προβληματίζει το συγκεκριμένο αρνητικό στατιστικό.

Μισή ώρα ήταν στο γήπεδο ο Σλοβάκος φορ Ιβάν Σχράνζ (φωτό). Δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα, ούτε και μπορούμε να βγάλουμε σαφή συμπεράσματα για τις δυνατότητες του. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για διαφορετικό στυλ σέντερ φορ, από τον Χουράδο.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top