LIFESTYLE

Λούης Πατσαλίδης: Μίλησε για την κόντρα με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Λούης Πατσαλίδης: Μίλησε για την κόντρα με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Λίγο που το κοινό διψάει να ακούει για κόντρες, λίγο οι δηλώσεις Γιόρτσιου και Χριστιάνας περί πρωτιάς και νούμερων τηλεθέασης, φούντωσαν οι φήμες για ΄πόλεμο΄ μεταξύ των δύο αστέρων του Alpha Κύπρου, Λούη Πατσαλίδη και Χριστιάνας Αριστοτέλους.  

Τώρα θα μου πείτε και τι σχέση έχει ο Λούης με την απογευματινή ζώνη και τα κονταροχτυπήματα Ανδρέα Γιόρτσιου και Χριστιάνας Αριστοτέλους; Σύμφωνα πάντα με τις φήμες που μεταδίδονται στα lifestyle πηγαδάκια, η Χριστιάνα τα έβαλε με τον Λούη, αφού ο δεύτερος μέσα από την εκπομπή του προμοτάρει τον Γιόρτσιο παίζοντας αποσπάσματα από την εκπομπή του.  

Όλα αυτά κλήθηκε να σχολιάσει ο νούμερο ένα παρουσιαστής του νησιού μας σε συνέντευξη του που παραχώρησε στο περιοδικό ‘TVμανία’. 

Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξη: 

Το ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ του Ανδρέα Γιόρτσιου και της Χριστιάνας Αριστοτέλους πως το σχολιάζεις; Έβαλες λιγάκι και εσύ το χεράκι σου σ’ αυτό.  

Βρίσκομαι στον χώρο της τηλεόρασης εδώ και πέντε σεζόν και δεν έχω δώσει καμία αφορμή ώστε να πεί κάποιος ότι έβαλε το χεράκι μου για να τσακωθεί εξαιτίας μου! Για να σου δώσω να καταλάβεις, βρίσκομαι περισσότερες ώρες στο Σατιρικό θέατρο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της εκπομπής μου παρά στις εγκαταστάσεις του Alpha. Δεν μου αρέσει να χώνω την μύτη μου εκεί που δεν με σπέρνουν. Κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ, χωρίς να ανακατεύομαι πουθενά.  

Δεν πριμοδοτείς δηλαδή το “Happy Hour” περισσότερο από την εκπομπή “Με αγαπη Χριστιάνα”; 

Αν μια εκπομπή μας δώσει τροφή για να την τρολάρουμε περισσότερο από κάποια άλλη, θα πράξουμε ως ομάδα. Δεν κάτσαμε ποτέ να μετρήσουμε και να πούμε ότι μεταδώσαμε οκτώ βίντεο της Θέκλας, 30 της Χριστιάνας και 3 του Γιόρτσιου, άρα την ερχόμενη εβδομάδα πρέπει να παίξω περισσότερο το ένα και λιγότερο το άλλο! Αν μπούμε σε αυτό το τρυπάκι θα χάσουμε το παιχνίδι!  

Γράφτηκε ότι βρίσκεσαι σε κόντρα με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους. Ισχύει;  

Η μόνη κόντρα  που υπάρχει με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι στο ποιος από τους δύο έχει τη μεγαλύτερη κοιλιά, παρόλο που σε ένα μήνα, νομίζω, θα με έχει ξεπεράσει. 

Από πού πηγάζουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα; 

Πέρσι έλεγαν για τη “Θέκλα”, φέτος, στην αρχή της σεζόν, για τον “Κρίκο”, τώρα για τη Χριστιάνα κι αύριο θα πουν για κάτι άλλο. Πάντα απαντώ και λέω τα πράγματα όπως έχουν και μέχρι στιγμής ο χρόνος με έχει δικαιώσει για όλα, οπότε δεν με αγγίζουν.  

Συνήθως, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.  

Επίσης όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.  

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top