ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κακός οιωνός για ΑΕΛ ενόψει πλέι-οφ…

Κακός οιωνός για ΑΕΛ ενόψει πλέι-οφ…

Μπορεί η ΑΕΛ να είχε εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία απέναντι στον Απόλλωνα και να πήρε σχετικά εύκολα την ισοπαλία, όμως η παρουσία της ομάδας στα ντέρμπι του Β΄ γύρου, μόνο ενθαρρυντική δεν ήταν, ενόψει των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ που θα ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Σε ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ντέρμπι στον Β΄ γύρο απέναντι σε Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα, η Λεμεσιανή ομάδα είχε απολογισμό μόλις… δύο (!) βαθμούς, μετρώντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, χωρίς μάλιστα να πετύχει (ούτε ένα…) γκολ (!), ενώ έκανε έλαχιστες ευκαιρίες.

Παρ΄ όλα αυτά όμως, παραμένει ακόμα στη 2η θέση και σε απόσταση βολής από την κορυφή. Σκεφτείτε τι δυναμική θα είχε αποκτήσει η ΑΕΛ, αν είχε κερδίσει έστω τα δύο από τα τέσσερα αυτά ματς…

Πλεόν, τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν, αφού η ΑΕΚ έχει αρχίσει να… «γκαζώνει» με τον Ιδιάκεθ στον πάγκο της και ροκανίζει συνεχώς τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις.

Αυτή τη στιγμή, μετά από 20 αγωνιστικές, η ΑΕΛ έχει διαφορά επτά βαθμών από την ΑΕΚ, όμως αν συνεχίσει να μην κερδίζει ντέρμπι, δεδομένου ότι στη Β΄ φάση θα παίξει ΜΟΝΟ ντέρμπι, τότε θα τεθεί σε μεγάλο κίνδυνο ακόμα και η 3η θέση που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο…

Γι΄ αυτό και ο Ντούσαν Κέρκεζ θα πρέπει άμεσα να βρει τρόπους για να λύσει το πρόβλημα που παρατηρείται και στο δημιουργικό κομμάτι (όπως έπραξε με επιτυχία για το ανασταλτικό στις τελευταίες αγωνιστικές), γιατί με τις ισοπαλίες, δεν… πέτυχε κανείς τους στόχους του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top