ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: “Εν κόκα τζιαί εν δική μου” - Όσα είπαν οι ύποπτοι όταν πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: “Εν κόκα τζιαί εν δική μου” - Όσα είπαν οι ύποπτοι όταν πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω

Επ’ αυτοφώρω τσάκωσαν δύο νεαρούς τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών την ώρα του ‘deal’ διακίνησης κάνναβης, την Δευτέρα (11/02) με τον ένα εκ των δύο να παραδέχεται ότι οι ουσίες που ανευρέθηκαν είναι δικές του και ο δεύτερος να λέει: ‘Τα λεφτά του τα έδωκα εγιώ για το πράμα που μου έφερε”.

Της Γεωργίας Παππούτα 

Πρόκειται για έναν 23χρονο κάτοικο Λευκωσίας και έναν 35χρονο κάτοικο Λεμεσού, οι οποίοι είχαν ραντεβού λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας (11/02). Η ΥΚΑΝ μετα από πληροφορία ότι ο 35χρονος θα μεταβεί στη Λευκωσία για να προμηθευτεί ποσότητες ναρκωτικών από τον 23χρονο έθεσαν υπό παρακολούθηση την οικία του δεύτερου.  

Στο σημείο εντόπισαν το όχημα του 35χρονου σταθμευμένο να περιμένει υποδείξεις από τον 23χρονο για το που θα συναντηθούν για να γίνει η πράξη. Ο δεύτερος με το χέρι του κατεύθυνε τον πρώτο να μεταφερθεί στον παράλληλο δρόμο. Έτσι κι έγινε. Ο 23χρονος μετά πλησίασε με το δικό του όχημα στο σημείο και μετέπειτα εισήλθε στο όχημα του 35χρονου κρατώντας ένα νάιλον σακούλι, όπου τα μέλη της ΥΚΑΝ τους ανέκοψαν και σε έλεγχο που τους έκαναν βρήκαν το ποσό των 3.500 ευρώ και κάνναβη 250 γραμμαρίων.

Μάλιστα, ο 23χρονος φαίνεται να είπε στα μέλη της ΥΚΑΝ: “Έχω τζιαί άλλο σπίτι, παμε να σου τα δώκω, να σου το δώκω να τελειώνουμε”. Σε σωματική έρευνα στον 23χρονο βρέθηκε άσπρη σκόνη για την οποία ο ίδιος είπε: “Εν κόκα τζιαί εν δική μου, είπα σου εν για μένα”. Στην συνέχεια ο ίδιος κατεύθυνε τα μέλη της ΥΚΑΝ στο υπνοδωμάτιο του, αφού εξήγησε για κλειδιά που είχε στην κατοχή του ότι είναι του υπνοδωματίου του που είναι το ‘πράμα’ μέσα.  

Στο υπνοδωμάτιο του και εντός μια τσάντας μαύρης βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 2.430 γραμμάρια περίπου. Ο ύποπτος φαίνεται να είναι γνωστός στην ΥΚΑΝ, αφού κατά την παραλαβή τεκμηρίων από το υπνοδωμάτιο του και συγκεκριμένα δύο κινητών τηλεφώνων, ο ίδιος είπε: “Εν εκείνα που εξαναπιάσετε”. Σε χρηματοκιβώτιο εντός του δωματίου, εντοπίστηκε ένα χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπήρχε το ποσό των 4,700 ευρώ, με τον ύποπτο να ισχυρίζεται ότι είναι από οικονομίες που έκανε. 

Σε έρευνα στην οικία του 35χρονου δεν βρέθηκε το ότιδήποτε παράνομο.  

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Τρίτη (12/02), όπου εγκρίθηκε το αίτημα οκταήμερης προσωποκράτησης τους.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top