ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καφετέρια στη Λάρνακα βάζει στο μενού της και λιχουδιές για σκύλους

Καφετέρια στη Λάρνακα βάζει στο μενού της και λιχουδιές για σκύλους

Νεαρός επιχειρηματίας από τη Λάρνακα σύναψε συμφωνία με εταιρεία που ειδικεύεται στη παρασκευή «superfoods» για κατοικίδια, προσφέροντας τα στην καφετέρια του.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Ο λόγος για τον 40χρονο από την Λάρνακα, Πασχάλη Πασχάλη, και την καφετέρια του «Coffee Buzz» που βρίσκεται στην Αραδίππου.

Ο νεαρός επιχειρηματίας παίρνει ένα βήμα παραπέρα το τι θα πει «καφετέρια φιλική προς κατοικίδια», καθώς ο ίδιος όχι μόνο θα καλωσορίζει τα κατοικίδια των πελατών του – όπως κάνει μέχρι σήμερα – αλλά πλέον θα τους προσφέρει και επιλογές λιχουδιών για τα οικόσιτα τους ζώα.

Ο κ. Πασχάλης είχε την ιδέα ένεκα της αγάπης που ο ίδιος έχει για τα ζώα, αλλά και για το λόγο ότι αρκετοί πελάτες του προτιμούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους με την παρέα των κατοικίδιων τους.

Έτσι ο ίδιος προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία «DogChef», που ειδικεύεται στην παρασκευή βιολογικών μπισκότων για κατοικίδια, και ετοιμάζεται να προσφέρει τις επιλογές στο μενού.

Όπως μας ειπώθηκε εντός του μήνα οι πελάτες της συγκεκριμένης καφετέριας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται «superfoods» για τα κατοικίδια τους ενώ θα απολαμβάνουν τον καφέ τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top