Βουλευτής παραιτήθηκε επειδή έκλεψε ένα σάντουιτς

Βουλευτής παραιτήθηκε επειδή έκλεψε ένα σάντουιτς

Βουλευτής στην Σλοβενία παραιτήθηκε επειδή έκλεψε ένα σάντουιτς.


Ο 54χρονος Ντάρι Κράζιτς δήλωσε πως αποφάσισε να φύγει από το κατάστημα δίχως να πληρώσει διότι τρεις υπάλληλοι αδιαφορούσαν ενώ περίμενε επί τρία λεπτά στο ταμείο. «Συμπεριφέρονταν σαν να ήμουν αέρας», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό POP.

Η κλοπή πέρασε απαρατήρητη και στην συνέχεια ο βουλευτής του κόμματος LMS, που είναι ο μεγαλύτερος εταίρος στον πεντακομματικό κυβερνητικό συνασπισμό, επέστρεψε το κατάστημα και πλήρωσε τα οφειλόμενα.

Ωστόσο, ο κ. Κράζιτς τελικά υποχρεώθηκε σε παραίτηση αφότου ο αρχηγός της παράταξής του καταδίκασε την ενέργεια ως «απαράδεκτη» και ζήτησε από τον βουλευτή να αναλάβει την ευθύνη.

Ο κ. Κράζιτς απολογήθηκε για την συμπεριφορά του, λέγοντας πως έχει μετανιώσει για το «κοινωνικό πείραμα» που διενήργησε.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE