ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ από το πρώτο λεπτό για τη νίκη – Οι τρεις που… κινδυνεύουν ενόψει ΑΠΟΕΛ

Με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ από το πρώτο λεπτό για τη νίκη – Οι τρεις που… κινδυνεύουν ενόψει ΑΠΟΕΛ

Θεωρητικά, ο Απόλλωνας έχει το πιο εύκολο έργο από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο αυτή την αγωνιστική (21η), αφού θα αντιμετωπίσει την Αλκή στο «Αμμόχωστος» (16/02, 19:00).

Όμως, επειδή άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη, η Λεμεσιανή ομάδα θα πρέπει να επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητα της, όπως και το γεγονός πως είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη.

Το παιχνίδι αυτό πάντως, χρειάζεται προσοχή και κυρίως σοβαρότητα απ΄ όλους, αφού απέναντι τους θα είναι μία ομάδα που παρότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και θα έχει και σημαντικές απουσίες, έδειξε πως έχει ποιότητα και τσαγανό και θα παίξει μάλιστα χωρίς πίεση και άγχος, αφού δεν έχει τίποτα να χάσει σε αυτό το παιχνίδι όπου η ήττα δεν είναι «εκτός προγράμματος», γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη, ειδικά στην έδρα της.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή πάντως, δεν έχει ξεχάσει ότι η Αλκή πήρε πριν από μερικές εβδομάδες παλικαρίσσια ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, αποδεικνύοντας πως είναι ικανή για να κάνει τη ζημιά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ειδικά αν την υποτιμήσεις, γι΄ αυτό και έχει «κρούσει το καμπανάκι» στους παίκτες του, για να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του.

Οι «γαλάζιοι» αναμένεται να μπουν δυνατά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με στόχο το γρήγορο γκολ που θα «ξεκλειδώσει» την άμυνα των γηπεδούχων και θα κάνει το έργο τους πιο εύκολο ενόψει της συνέχειας.

Αν μάλιστα αυξήσουν και το προβάδισμα τους πριν τη λήξη του ημιχρόνου, τότε αναμένεται να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος, ενόψει του σούπερ ντέρμπι κορυφής της επόμενης (22ης) αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, το οποίο περιμένουν πως και πως στην ομάδα του Απόλλωνα.

Το μυαλό όλων όμως στο Κολόσσι, βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή στον αγώνα με την Αλκή και σε κανένα άλλο παιχνίδι, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να προσπαθεί, πέρα από το να προετοιμάσει αγωνιστικά τους παίκτες του, να τους κρατήσει ανεπηρεάστους από τα όσα… τραγελαφικά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ για την υπόθεση της ένστασης των «γαλάζιων» για την υπόθεση Ουζόχο που πάει από αναβολή σε αναβολή, αφού όσο να ΄ναι, είναι θέμα συζήτησης και μεταξύ των παικτών και δεν θέλει και πολύ για να τους… «χαλάσει» το μυαλό.

Ο Κύπριος τεχνικός αντιμετωπίζει για ένα ακόμη παιχνίδι αγωνιστικά προβλήματα, όμως θα έχει στη διάθεση του τον Σακέτι σε σχέση με το Λεμεσιανό ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και θεωρείται δεδομένο πως θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα.

Θα επέστρεφε και ο Ρομπέρζ, αφού εξέτισε την τιμωρία του, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής, μαζί με τους τραυματίες Κερμπρ, Γιούστε, Μάρκοβιτς, Φομπαλά και τον τιμωρημένο Βασιλείου.

Από εκεί και πέρα, τρεις παίκτες του Απόλλωνα, οι Ουεντραόγκο, Μπρου και Ζελάγια είναι στο όριο των δύο κίτρινων καρτών και θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους… δεκατέσσερα, αφού αν «κιτρινιστούν», θα απουσιάσουν από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της επόμενης Κυριακής (24/02) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top