Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Ποιους φωτογραφίζει η Αγγελική Νικολούλη (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Ποιους φωτογραφίζει η Αγγελική Νικολούλη (βίντεο)

Η αγωνία για την εξαφάνιση του νεαρού φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη κορυφώνεται, ενώ τα σενάρια των ερευνών δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο η ομίχλη που κάλυπτε την υπόθεση φαίνεται να διαλύεται.

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, η έρευνα της εκπομπής τη Αγελικής Νικολούλη έδειξε ότι ο 20χρονος αγνοούμενος απ' το Ρέθυμνο δεν έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων όπως αρχικά είχε λεχθεί. Βγήκε οργισμένος από τη Σχολή, κινήθηκε εκεί γύρω και επέστρεψε.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μάρτυρας απ' τη Γαλακτοκομική Σχολή που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη. Γύρω στις τρεις παρά τέταρτο είδε τον Βαγγέλη στο χώρο της Εστίας και του μίλησε. Η μαρτυρία της για την ώρα διασταυρώθηκε και για τους χώρους όπου είχε κινηθεί πριν τον δει.

Ο φοιτητής παρά το γεγονός ότι εκείνη την ώρα είχε επιστρέψει στην Εστία, δεν επέστρεψε στο δωμάτιο του όπως ισχυρίζεται ο συγκάτοικος του. Βρέθηκε πάλι με τη παρέα των «σκληρών» συμπατριωτών του;

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το video από την εστία στο οποίοι η Αγγελική ακούγεται να συνομιλεί με συμφοιτητές του Βαγγέλη. Ανθρώπους που ακούγονται σκληροί παρά το μικρό της ηλικίας τους. Ανθρώπους που δεν θέλουν να αποκαλύψουν το όνομά τους στη δημοσιογράφο και μιλούν με τρόπο αλαζονικό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE