ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε 23χρονη μητέρα – Κακοποιημένο το 18μηνο βρέφος της

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε 23χρονη μητέρα – Κακοποιημένο το 18μηνο βρέφος της

Συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος 23χρονη, η οποία φέρεται να ξυλοκοπούσε το 18 μηνών βρέφος της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεαρή γυναίκα συνελήφθη την Κυριακή (17/2) για περιστατικό που σημειώθηκε την προηγούμενη ημέρα.

Εναντίον της 23χρονης διερευνάται υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε σχέση με βία στην οικογένεια (σ.σ. σε βάρος του παιδιού της).

Το παιδάκι, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό έφερε στο φως η ενημερωτική ιστοσελίδα REPORTER.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE