ΕΛΛΑΔΑ

ΚΡΗΤΗ: Επέστρεφε από γαμήλιο γλέντι η οικογένεια που αγνοείται - Δυσκολεύουν οι έρευνες

ΚΡΗΤΗ: Επέστρεφε από γαμήλιο γλέντι η οικογένεια που αγνοείται - Δυσκολεύουν οι έρευνες

Συναγερμός έχει σημάνει από τα ξημερώματα της Κυριακής (17/2) στην Κρήτη. Τέσσερα άτομα, τα οποία προσπάθησαν να περάσουν ρέμα στο Γεροπόταμο στη Μεσσαρά, παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και αγνοούνται.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας 29χρονος, η 30χρονη σύζυγός του, η 21χρονη αδερφή της και η 58χρονη μητέρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά sites, το ζευγάρι το καλοκαίρι είχε αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι και ετοιμαζόταν να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

Το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε ένα εξάρτημα, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στο αυτοκίνητο της οικογένειας. Δυο από τους επιβαίνοντες πριν κλείσει το κινητό τους, ενημέρωσαν την αστυνομία ότι κινδυνεύουν.

«Παρασυρόμαστε από το ποτάμι! Ελάτε πνιγόμαστε!», αυτά ήταν τα δραματικά λόγια της 30χρονης στην Άμεση Δράση. Λίγα λεπτά μετά τηλεφώνησε και ο σύζυγος της, ο οποίος ανέφερε ότι βρίσκονται κοντά στο νυχτερινό κέντρο "Αυγερινός". Αμέσως μετά, το τηλέφωνο έκλεισε.

«Ψάχνουμε στο ποτάμι. Δυστυχώς δεν έχουμε καλό νέο να πούμε, θα συνεχιστούν οι έρευνες μέχρι να βρούμε το αυτοκίνητο. Ευελπιστούμε για το καλύτερο», δήλωσε ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης.

Η οικογένεια επέστρεφε από γαμήλιο γλέντι
Η νεαρή γυναίκα, μαζί με τον σύζυγο της 29 ετών, την αδερφή της 21 και τη μητέρα της 58 ετών, επέστρεφαν στο σπίτι τους από γαμήλιο γλέντι.

Ο Γεροπόταμος είχε υπερχειλίσει λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημέρων και τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν. Για ένα πολύ επικίνδυνο σημείο κάνουν λόγο οι κάτοικοι της περιοχής.

Όλες οι δυνάμεις στο Ηράκλειο είναι επί ποδός από τη μία τα ξημερώματα. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, το ποτάμι έχει φερτά υλικά και οι διασώστες παλεύουν με τις λάσπες.

Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 7 οχήματα και με βάρκα της ΕΜΑΚ. Με το πρώτο φως της ημέρας πέταξε drone της ΕΜΑΚ. Ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας κάνει διελεύσεις σε όλο το ποτάμι. Στη θάλασσα σκάφος του λιμενικού ψάχνει το ασημί αυτοκίνητο με τους 4 ανθρώπους.

Κάτοικοι της περιοχής αλλά και συγγενείς των αγνοουμένων βρίσκονται από το πρωί στο σημείο, παρακολουθώντας με αγωνία τις έρευνες.

Από Star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top