LIFESTYLE

Τρία χρόνια από τον θάνατο του Παντελίδη - Το ανατρεπτικό πόρισμα Κυπρίων για το τροχαίο

Τρία χρόνια από τον θάνατο του Παντελίδη  - Το ανατρεπτικό πόρισμα Κυπρίων για το τροχαίο

Τρία χρόνια συμπληρώνονται την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών σε φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην περχιοχή του Ελληνικού.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των τριών χρόνων την Κυριακή 17 Φεβρουάριου τελέστηκε μνημόσυνο στον Άγιο Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας.

Στην εκκλησία βρέθηκαν από νωρίς το πρωί η οικογένειά του, φίλοι, συνάδερφοι και πλήθος κόσμου.

Το χρονικό

Στις 08:20 το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2016 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, το τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης ξέφυγε από την πορεία του και με μεγάλη ταχύτητα, καρφώθηκε σε δέντρο.

Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν τον Παντελή Παντελίδη από το όχημα το οποίο βρισκόταν στην άκρη του δρόμου στην παραλιακή.

Οι πυροσβέστες έπρεπε να κάνουν χειρουργικές κινήσεις για να τεμαχίσουν τις λαμαρίνες του τζιπ, αφήνοντας άθικτο το σώμα του τραγουδιστή αλλά και των δύο νεαρών κοριτσιών που επέβαιναν επίσης στο όχημα, την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου.

Οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά, με την Μίνα να παραμένει στην εντατική για τρεις περίπου μήνες. 

Ανατρεπτικό πόρισμα Κυπρίων εμπειρογνωμόνων 

Οι Κύπριοι εμπειρογνώμονες επί τροχαίων δυστυχημάτων, Γιώργος και Ανδρέας Τζιρκαλλής, κατέθεσαν ως μάρτυρες στην πολύκροτη υπόθεση τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Βασικό εύρημα της έκθεσης των Κυπρίων εμπειρογνωμόνων ήταν το ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν βρισκόταν στη θέση του οδηγού αλλά στη θέση του συνοδηγού.

Επίσης, στην έκθεση τονίζεται ότι κανένας εκ των τριών επιβατών δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας την ώρα του μοιραίου τροχαίου. Και οι τρεις επιβαίνοντες κινήθηκαν προς τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου, όταν αυτό κατευθυνόταν παράλληλα με το σιδερένιο κιγκλίδωμα, ανεξάρτητα της ταχύτητας που είχε αναπτύξει το όχημα.

Πριν την κατάθεση των Κύπριων εμπειρογνωμόνων, το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου. Να θυμίσουμε ότι για την υπόθεση είχε κατηγορηθεί η Μίνα Αρναούτη για ψευδορκία ενώ βάραιναν και τη Φρόσω Κυριάκου βαριές κατηγορίες, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί για την υπόθεση, κάτι που πλέον ανήκει στο παρελθόν και οι κατηγορίες καταρρέουν.

Ως γνωστόν, η οικογένεια Παντελίδη αμφισβήτησε το συγκεκριμένο πόρισμα και κατέθεσε εμπρόθεσμα, διά των πληρεξουσίων δικηγόρων της, τις αντιρρήσεις της για τη διάταξη αρχειοθέτησης της υπόθεσης στον εισαγγελέα Εφετών.

Στο πλαίσιο αυτό η οικογένεια Παντελίδη επιστράτευσε και την εταιρεία εμπειρογνωμοσύνης επί τροχαίων δυστυχημάτων από την Κύπρο «Γ. Τζιρκαλλής & Υιοί Λτδ», η οποία ετοίμασε πολυσέλιδο πόρισμα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top