Νέα «επεισόδια» στο «σίριαλ Ουζόχο» – Αρχή με Ανδρέα Παντελή

Νέα «επεισόδια» στο «σίριαλ Ουζόχο» – Αρχή με Ανδρέα Παντελή

Συνεχίζεται με… νέα «επεισόδια» το «σίριαλ Ουζόχο», μετά τη χθεσινή (18/02) απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ.

Σειρά πλέον παίρνει η καταγγελία της επίσημης Ανόρθωσης εναντίον του ΚΟΑ και του Προέδρου του, Ανδρέα Μιχαηλίδη, η οποία και θα διερευνηθεί άμεσα από την Αστυνομία.

Μάλιστα, οι ανακριτές της υπόθεσης είναι πανέτοιμοι και ο νέος κύκλος καταθέσεων θα ανοίξει σήμερα Τρίτη (19/02), με τον Πρόεδρο της ομάδα της Αμμοχώστου, Ανδρέα Παντελή, να έχει κληθεί για κατάθεση στο ΤΑΕ, σε σχέση με τα όσα καταγγέλλει η Ανόρθωση στην επιστολή της.

Κατάθεση στους ανακριτές θα δώσει μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE