ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Πράνιτς: «Είμαστε απλήρωτοι… Μείναμε μόνοι μας»

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Πράνιτς: «Είμαστε απλήρωτοι… Μείναμε μόνοι μας»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Goal News, λέει πολύ σημαντικά πράγματα για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. 

Ουσιαστικά δίδει το μήνυμα, ότι έμειναν να παλεύουν μόνοι τους, αλλά και ότι είναι απλήρωτοι για δυο-τρεις μήνες. 

«Πρώτη φορά το συναντώ στην καριέρα μου, αλλά εργαζόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Όλα γύρω από το σύλλογο δεν είναι επαγγελματικά. Μόνο οι παίχτες προσπαθούν και… κρατάνε τη δουλειά. Κανείς δεν μας στηρίζει, ούτε ακόμα και οι οπαδοί μας. Έχω να δω τους οπαδούς μας από την περσινή σεζόν, οι άνθρωποι του συλλόγου το ίδιο…

Πρέπει να πω ότι στις συνθήκες που εργαζόμαστε, κάνουμε θαύματα. Κάποιος μπορεί να πει, ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί, ότι δεν παλεύουμε, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ελπίζω ότι στο τέλος θα είμαστε εξάδα και θα παίξουμε στα πλέι οφφ». 

O Kροάτης άσος, βγάζει τα πάντα στη φορά, αφού σε άλλο σημείο της συνομιλίας του με τον Πάνο Λάρκου, αποκαλύπτει ότι είναι απλήρωτοι για δυο-τρεις μήνες. 

«Είμαστε απλήρωτοι για δυο-τρεις μήνες. Δεν είναι εύκολη κατάσταση. Αν είμαστε επαγγελματίες δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτού του είδους τις καταστάσεις και γι αυτό το λέω. Δίδουμε και την καρδιά μας, γι αυτή την ομάδα, δίδουμε και την καρδιά μας γι αυτή τη φανέλα και ελπίζω ότι κάποιοι θα μας βοηθήσουν. Δεν ξέρω…«. 

O Πράνιτς αποκαλύπτει επίσης, ότι είναι η τελευταία του χρονιά στην ομάδα. «Ήρθε η ώρα να φύγω απο την Ανόρθωση. Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν στην ομάδα«. 

Ρωτήθηκε αν θα κρεμάσει τα παπούτσια το καλοκαίρι και απάντησε, «όχι, ακόμα μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο, δεν έχω πρόβλημα με τα τρεξίματα μου, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, όχι όμως σε τέτοιες συνθήκες. Κάτι πρέπει να αλλάξει…«. 

Υ.Γ. Εννοείται οι τοποθετήσεις του Πράνιτς, έγιναν πριν γνωστοποιηθεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή για την υπόθεση Ουζόχο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top