«Έφυγε» από τη ζωή ο σχεδιαστής μόδας Karl Lagerfeld

«Έφυγε» από τη ζωή ο σχεδιαστής μόδας Karl Lagerfeld

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Karl Lagerfeld!

Ο μόδιστρος, ο οποίος ήταν ο δημιουργικός διευθυντής της Chanel, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.
Όπως ανέφεραν στενοί συνεργάτες του, ο διάσημος σχεδιαστής ήταν περήφανος για την σωστή διατροφή και το αδύνατο κορμί του.
Σύμφωνα ωστόσο, με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο θάνατός του οφείλεται σε καρκίνο του παγκρέατος.
*Από: govastileto.gr
]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE