BΛΕΠΟΥΝ το Σάββατο την ΕΦΕΣΗ της Ανόρθωσης…

BΛΕΠΟΥΝ το Σάββατο την ΕΦΕΣΗ της Ανόρθωσης…

Το προσεχές Σάββατο (23/2) υπάρχει περίπτωση να συνέλθει το Εφετείο της Ομοσπονδίας, για να εξετάσει την έφεση της Ανόρθωσης, κατά την απόφασης του αθλητικού δικαστή για την υπόθεση Ουζόχο. 

Σχετικές πληροφορίες κατέχει η ιστοσελίδα μας. Λογικά σήμερα θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση απο την ΚΟΠ. 

Το Εφετείο είναι πενταμελές, αλλά μετά την παραίτηση του Ηλία Στεφάνου (επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση του γιατρού Κυριάκου Γιάγκου) θα λάβουν απόφαση τα άλλα τέσσερα μέλη.

Πρόεδρος του σώματος είναι ο Πέτρος Κληρίδης, ο οποίος διετέλεσε και γενικός εισαγγελέας της δημοκρατίας, από το 2005 έως το 2013. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE