ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα οι δύο τους σε ένα ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι!

Και τώρα οι δύο τους σε ένα ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι!

Μεγάλο ντέρμπι στο Τσίρειο αύριο Κυριακή (24/2). Απόλλων και ΑΠΟΕΛ θα τα πούνε με το παιχνίδι να είναι ορισμένο να ξεκινήσει στις 17:00.

Από την πλευρά του η ομάδα του Απόλλωνα, μετά και την απόφαση του εφετείου να απορρίψει την έφεση της Ανόρθωσης είναι στην πρώτη θέση με ένα πόντο περισσότερο από τον αυριανό του αντίπαλο και θέλει τη νίκη για να ανοίξει την ψαλίδα της διαφοράς στους 4 βαθμούς. Μπροστά από τον κόσμο τους θέλουν να κερδίσουν το ντέρμπι και μαζί με τα βαθμολογικά οφέλη να πάρουν και ψυχολογία ενόψει της τελικής ευθείας.

Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στη Λεμεσό με στόχο το τρίποντο και την επαναφορά της ομάδας στην πρώτη θέση. Δεν τους πτοεί το γεγονός πως έπεσαν από την κορυφή, ξέρουν πως υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος και πως θα τα πούνε ακόμη δύο φορές στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα (όπως και με τις άλλες ομάδες τις εξάδας).

Εν κατακλείδι, είναι δεδομένο πως πρόκειται για ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής, όλα είναι ανοικτά και τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και στο πόσο συγκεντρωμένος είσαι. Αυγουστή και Τραμετσάνι προετοίμασαν τους παίκτες τους και η απάντηση για το τι θα γίνει θα δοθεί στο Τσίρειο λίγο πριν τις 19:00.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top