ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΧΗΜΗ εξέλιξη για τον πρώην παίκτη Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ και… ΤΕΛΟΣ – Τι δήλωσε

ΑΣΧΗΜΗ εξέλιξη για τον πρώην παίκτη Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ και… ΤΕΛΟΣ – Τι δήλωσε

Για δύο σεζόν τον είχαμε στα Κυπριακά γήπεδα.  Τη σεζόν 2015-2016 ήταν στην Ανόρθωση και την περίοδο 2016-2017 στον ΑΠΟΕΛ.

Ο λόγος για τον Αντρέα Ορλάντι, ο οποίος στα 34 του, μετά από πρόβλημα που διαπιστώθηκε στην καρδία, κρεμάει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Σε δηλώσεις του σήμερα για το ότι τελειώνει η ποδοσφαιρική του καριέρα τόνισε «Ένιωθα ότι ερχόταν το τέλος αλλά μέχρι να γίνουν επίσημα τα αποτελέσματα των εξετάσεων είχα μια κρυφή ελπίδα. Δυστυχώς δεν είναι ασφαλές για μένα να συνεχίσω να αγωνίζομαι και τα νέα από τον γιατρό δεν ήταν καλά. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος και ευγνώμων στο ιατρικό επιτελείο για το πόσο γρήγορα διαχειριστήκαν την κατάσταση μου. Θα μπορούσα να επιχειρήσω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, αλλά στα 34 μου θα ήταν πολύ επικίνδυνο και ηλίθιο. Πρέπει να κοιτάξω πλέον το μέλλον μου πέρα από το ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να πεθάνω κατά τη διάρκεια της καριέρας μου οπόταν η φωτεινή πλευρά είναι ότι ακόμα είμαι εδώ με τα παιδιά μου και την γυναίκα μου απολαμβάνοντας την ζωή και το παιχνίδι που αγαπώ. Είναι ακόμη πολύ γρήγορα και δεν σχεδίασα το επόμενο βήμα μου. Για τώρα, θα απολαύσω για λίγο την υπέροχη μου οικογένεια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top