LIFESTYLE

MasterChef: Τα έβαλε και με τους συμπαίκτες της – «Θα αρχίσουν να με φοβούνται» - VIDEO

MasterChef: Τα έβαλε και με τους συμπαίκτες της – «Θα αρχίσουν να με φοβούνται» - VIDEO

Νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας του Δευτεριάτικου (25/2) MasterChef ήταν η Άλκηστις Αλεξάκη και αυτό της έδωσε το δικαίωμα να μπει στο pantry.

Εκεί, που οι κριτές της έδωσαν τη δυνατότητα να διαλέξει τρία υλικά για την επόμενη διαδικασία αλλά και να βάλει …stop σε κάποια από τα υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι συμπαίκτες της στην αμέσως επόμενη δοκιμασία.

Η Άλκηστις, λοιπόν, θέλησε να δυσκολέψει τη διαδικασία για να μάθουν να την εκτιμούν και να τη σέβονται περισσότερο, όπως εξήγησε.

Μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές της δηλώσεις:

«Δεν μ’ ενδιαφέρει είτε κάψω είτε ανεβάσω κάποιον. Θα παίξω τέρμα στρατηγικά, γιατί θέλω να αποδείξω κάποια πράγματα για να δούμε ποιοι είναι οι μάγειρες εδώ μέσα και ποιοι όχι. Από τα 17 άτομα που έχουν μείνει στο σπίτι, τα 6-7 δεν σέβονται τις επιλογές μου, τη γνώμη μου. Είμαι σαν ένα φάντασμα που δεν στηρίζονται καν στη γνώμη του. Με απωθούν τελείως»

«Από τα άτομα μέσα στο σπίτι μόνο ο Παντελής και η Μαρία λένε την αλήθεια. Μ’ αρέσει που τούς δυσκόλεψα. Μ’ αυτό πιστεύω θα με εκτιμήσουν, και θα αρχίσουν να με φοβούνται περισσότερο μαγειρικά. Έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να μου γυρίσεις μπούμερανγκ, δε γουστάρω να ανοίξουν στόματα, θέλω να τα κλείσω».

Δείτε την Άλκηστις να απολαμβάνει τα …stop που έβαλε στους συμπαίκτες της:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top