ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διοργανώστε ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι στις αίθουσες εκδηλώσεων του SEMELI HOTEL

Διοργανώστε ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι  στις αίθουσες εκδηλώσεων του SEMELI HOTEL

Οι απόκριες είναι εδώ και όλοι, μικροί και μεγάλοι, είναι έτοιμοι να διασκεδάσουν μασκαρεμένοι μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας. Η χαρά και η ανεμελιά έρχονται να δώσουν χρώμα στις μέρες αυτές, με πρωταγωνιστές τα πάρτι, τη διασκέδαση και το χορό.

Το SEMELI HOTEL εγγυάται την επιτυχία κάθε είδους εκδήλωσης, καθώς διαθέτει την εμπειρία και τις υποδομές για ένα άψογο αποτέλεσμα. Οι ζεστές και ευρύχωρες αίθουσες του ξενοδοχείου είναι ιδανικές για να φιλοξενήσουν εταιρικά, σχολικά ή και ιδιωτικά αποκριάτικα πάρτι, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ατμόσφαιρα που απαιτεί μια τέτοια εκδήλωση.

Στο πλούσιο μενού του SEMELI HOTEL θα βρείτε τους συνδυασμούς που ταιριάζουν στο γούστο σας, ενώ το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πάντα πρόθυμο να σας προτείνει ιδέες για τις λεπτομέρειες της οργάνωσης του πάρτι σας. Από τη διακόσμηση του χώρου, τη μουσική, τα ποτά, ακόμα και το ενδεχόμενο μιας θεματικής, η οποία θα ενθουσιάσει τους προσκεκλημένους, το SEMELI HOTEL είναι έτοιμο να βάλει την υπογραφή που θα δώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο πάρτι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22 452121.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top