ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Στρέπελ για τον Παντελή, την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και για το ότι είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!

Ο Στρέπελ για τον Παντελή, την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και για το ότι είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!

Ο Γιούργκεν Στρέπελ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του.

Ο Ολλανδός κόουτς έκανε λόγο για την κατάσταση στην Αμμοχωστιανή ομάδα, τις αλλαγές που ήρθαν και για το γεγονός πως είναι απλήρωτοι.

Δείτε πιο κάτω τι είπε ο προπονητής της Ανόρθωσης:

«Ο πρόεδρος του συλλόγου έχει φύγει. Και από την Δευτέρα, χθες το πρωί, ήρθαν πέντε νέα άτομα. Έχουν παρέμβει και θα επαναφέρουν τον σύλλογο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα υπάρξει μια λύση, μέσα σε μερικές μέρες όπως λένε.

Πήγα για την περιπέτεια, πήγα για το «κάτι άλλο». Πρέπει να πω ότι η ζωή μου είναι πολύ ευχάριστη εδώ, είναι απολαυστικό, δουλεύω με ξένους παίκτες». Αλλά φυσικά ξέρεις ότι αν έρθεις εδώ, ίσως μείνεις πίσω σε μισθούς. Δεν είναι ωραίο αλλά όταν παίρνει τρεις μήνες, πρέπει να γίνει κάτι».

Δείτε ΕΔΩ το ξένο δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top