ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κολοκούδιας: «Δεν μας αξίζει να είμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού» – Τι είπε για τον τραυματισμό του

Κολοκούδιας: «Δεν μας αξίζει να είμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού» – Τι είπε για τον τραυματισμό του

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του επαναληπτικού προημιτελικού του κυπέλλου ανάμεσα στην ΕΝΠ και την Πάφο στο «Τάσος Μάρκου», ο ποδοσφαιριστής των «βυσσινί», Γιώργος Κολοκούδιας.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να προκριθούμε στους «4» και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι σημαντικό για την ομάδα, αλλά και για τους οπαδούς μας, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, γιατί δεν τελείωσε τίποτα ακόμα».

Για το ότι έγινε αναγκαστατική αλλαγή μετά το γκολ που πέτυχε, ανέφερε:

«Είναι ένα πρόβλημα που το είχα από πριν και είπα ότι ήταν καλύτερα να αποχωρήσω από το ματς για το καλό της ομάδας και να μπει ένας παίκτης που μπορεί να δώσει το 100%».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, είπε:

«Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν αξίζει στην ομάδα μας να είμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού. Δυστυχώς όμως είμαστε εκεί και πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να καταφέρουμε να απομακρυνθούμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top