ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Προμήθευε με ουσίες νεαρά παιδιά ο 27χρονος- Πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα σπίτι-φρούριο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Προμήθευε με ουσίες νεαρά παιδιά ο 27χρονος- Πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα σπίτι-φρούριο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οικία του 27χρονού, όπου φέρεται να πραγματοποιούσε τις παράνομες ενέργειες, έμοιαζε με «φρούριο – κρησφύγετο», με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και εισόδους ασφαλείας.

Το εν λόγω πρόσωπο, εναντίον του οποίου εκκρεμούν άλλα πέντε εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών, φέρεται να διαρρύθμισε την οικία του με τέτοιο τρόπο, ώστε η Αστυνομία να μην έχει τη δυνατότητα να εισέλθει εντός και να τον συλλάβει.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης, έκανε λόγο για "σπίτι - φρούριο", πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα.

Σύμφωνα με τον κ. Σεργίδη, ο νεαρός προμήθευε ναρκωτικά σε νεαρά παιδιά και, όπως δήλωσε, «οι ενέργειες του αποτελούσαν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία». 

Αναφερόμενος στη συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ, είπε πως η είσοδος της Αστυνομίας στην οικία του 27χρονου «επιτεύχθηκε αφού παραβιάστηκε παράθυρο και τοίχος, καθότι ο ίδιος αρνείτο να επιτρέψει την είσοδο στην Αστυνομία, βάσει δικαστικού εντάλματος».

Όπως είπε ο κ. Σεργίδης, εντός του σπιτιού εντοπίστηκαν χρήματα, ναρκωτικές ουσίες, αλλά και χρυσαφικά, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Επίσης, είπε ότι παραλήφθηκαν κλειστά κυκλώματα, τα οποία κατέγραφαν σε δημόσιους χώρους.

Είπε ακόμα ότι ο νεαρός προσπάθησε να καταστρέψει ανεπιτυχώς ναρκωτικές ουσίες, ρίχνοντας τις στο τζάκι.

Εξάλλου, είπε, εναντίον του 27χρονου εκκρεμούν πέντε εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών, που προέκυψαν από τις παρακολουθήσεις του, ενώ επίσης εκκρεμεί εναντίον του υπόθεση ανθρωποκτονίας, που αφορά την πρόσφατη υπόθεση με τον 35χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε την περασμένη βδομάδα νεκρός σε χωράφι, στον δρόμο Ανθούπολης – Αγίων Τριμιθιάς.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top