ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΗΡΑΣΙΑ στην Κρήτη!

ΞΗΡΑΣΙΑ στην Κρήτη!

Σε ένα ματς που είχε περισσότερες ανακοινώσεις κατά τη διάρκειά του απ’ ότι φάσεις, ο ΟΦΗ και η ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 και…. χαλάστηκαν αμφότεροι αφού παραμένουν στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Μάχη χωρίς νικητή στην Κρήτη!

ΟΦΗ και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς που είχε περισσότερες ανακοινώσεις (σσ. από πλευράς των «βυσσινί») κατά τη διάρκειά του παρά φάσεις, και αμφότεροι παραμένουν πολύ χαμηλά στην βαθμολογία.

Φωνάζουν για ένα πέναλτι οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι στο 12ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Νούνιτς στον Βαζ, οι φιλοξενούμενοι στο 85’ σε τράβηγμα του Μιχόγεβιτς στον Μόρα με τον διαιτητή Ευαγγέλου να δείχνει «παίζετε» και στις δύο περιπτώσεις.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού (σσ. 18 βαθμούς), η ΑΕΛ παραμένει στο +2 (σσ. 23 βαθμούς) από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ματς

Με… ορμή μπήκε στον αγώνα ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί πατούσαν καλύτερα, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και έφτιαξαν δύο τελικές νωρίς νωρίς. Η πρώτη ήταν στο 6’ όταν ο Σόουζα έκανε την κεφαλιά υπό πίεση αλλά δεν βρήκε στόχο και δύο λεπτά μετά ο Ποτουρίδης έκανε… χλιαρό σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Κρίστινσον. Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Βαζ μετά από μαρκάρισμα του Νούνιτς, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζετε» σε μια δύσκολη φάση που δεν φαίνεται σίγουρα αν ο αμυντικός της ΑΕΛ βρίσκει την μπάλα.

Παρότι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και είχαν τον έλεγχο, η ΑΕΛ άρχιζε σιγά σιγά να ισορροπεί το ματς. Δεν βρήκε, βέβαια, κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια προς την εστία του Σωτηρίου μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ωστόσο με εξαιρετική αμυντική λειτουργία κρατούσε τους Κρητικούς μακριά από την περιοχή της. Κάπως έτσι, ένα φλίαρο πρώτο μέρος πέρασε χωρίς να συμβει κάτι το ιδιαίτερο, με το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ αλλά μετά την εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Νέιρα, ο Σακόρ δεν κατάφερε να σκοράρει μέσα από την περιοχή με τον Γκοΐκοβιτς να βάζει σωστά το σώμα του και να απομακρύνει τον κίνδυνο. Τα λεπτά περνούσαν, οι φάσεις… εξαφανίζονταν μπροστά από τις δύο εστίες και το μόνο ενδιαφέρον που υπήρχε κατά τη διάρκεια του ματς ήταν οι απανωτές ανακοινώσεις διαμαρτυρίας (σσ. πέντε τον αριθμό) από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στο φινάλε του το ματς λίγο έλειψε να έχει… δράμματα! Αρχικά στο 85ο λεπτό η ΑΕΛ σε μία από τις λιγοστές φορές που πάτησε στην αντίπαλη περιοχή ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του Μιχόγεβιτς στον Μόρα, με τον Ευαγγέλου να δείχνει «παίζετε» όπως και στην αντίστοιχη περίπτωση στο πρώτο μέρος για τον ΟΦΗ. Και τρία λεπτά μετά ο Κρίστινσον με μια μεγάλη επέμβαση κράτησε το 0-0 σε εξ επαφής τελείωμα του Πάρσον από την μικρή περιοχή.

OΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Σακόρ, Νάστος (77’ Ναμπί), Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (46’ Πέρσον), Βαζ (72’ Γιακουμάκης), Κοροβέσης, Μπράουν, Νέιρα, Φερέιρα, Ποτουρίδης

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (90’+2’ Γρομητσάρης), Μόρας, Λεοζίνιο (79’ Γιακιμόφσκι), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Νούνιτς, Γκοϊκοβιτς (62’ Σεσέροβιτς), Φατιόν.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Κωνστάντιος (Εύβοιας), Δημήτριος Φίλος (Βοιωτίας)
Τέταρτος: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top