Εμετός αξίας μισού εκατομμυρίου – «Θα τον πουλήσω και θα αφυπηρετήσω» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμετός αξίας μισού εκατομμυρίου – «Θα τον πουλήσω και θα αφυπηρετήσω» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τη «μπάζα» του έκανε 44χρονος μπάρμαν ο οποίος βρήκε στην παραλία εμετό φάλαινας.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, ο 44χρονος μπάρμαν, Boonyos Tala-upara, βρήκε την «περίεργη μάζα» καθώς περπατούσε το καλοκαίρι του 2018 σε παραλία στην νότια Ταϊλάνδη.

Ο 44χρονος άνδρας, βρήκε την παράξενη σωρό, με την περίεργη υφή και την πήγε στο σπίτι του.

Την τοποθέτησε στην αυλή της οικίας του, όπου και ξέχασε την ύπαρξή της.

Λίγους μήνες αργότερα όμως, ένας φίλος του είδε το παράξενο αντικείμενο και του ανέφερε πως μοιάζει με εμετό φάλαινας. Ένα αντικείμενο το οποίο μπορεί να πωληθεί για υπέρογκα ποσά καθώς χρησιμοποιείται σε αρώματα, φαγητά και κρέμες.

Όπως υπολογίζει ο άνδρας, το έμεσμα μπορεί να του αποφέρει έως και μισό εκατομμύριο δολάρια, καθώς οι κατασκευαστές καλλυντικών ψάχνουν συνεχώς την εν λόγω σπάνια ουσία.

«Αυτό μπορεί να είναι το τυχερό μου λαχείο», ανέφερε στον Τύπο. «Θέλω να το πουλήσω και να αφυπηρετήσω».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE