ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Λόγω ερωτικής απογοήτευσης έκαψε επιχείρηση – Έκλεψε και σκύλο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Λόγω ερωτικής απογοήτευσης έκαψε επιχείρηση – Έκλεψε και σκύλο

Σε ερωτική απογοήτευση και στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν, απέδωσε τον εμπρησμό μηχανουργείου, που φέρεται να παραδέχθηκε ότι διέπραξε, ο 27χρονος Ελλαδίτης.

Σε δημοσίευμά μας την Δευτέρα (4/3) αναφέραμε ότι ο 27χρονος, παραδέχθηκε τα αδικήματα του, που αφορούν κλοπή και εμπρησμό συνεργείου οχημάτων, στην Λακατάμια, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά γύρω στις 3.10 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής 1η Μαρτίου.     

Επίσης αναφέραμε ότι, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης πρόδωσε τον 27χρονο υπάλληλο του συνεργείου, αφού τον παρουσιάζει να εξέρχεται με ένα από τα οχήματα και την ίδια ώρα να ξεσπά η φωτιά στο υποστατικό. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου φαίνεται να φιλοξενούσε τον 27χρονο εντός του συνεργείου.  

Σε σχετικό δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» σημειώνεται ότι ο 27χρονος ομολόγησε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας ότι βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση συνέπεια ερωτικής απογοήτευσης στην Ελλάδα και γι’ αυτό έβαλε φωτιά στο συνεργείο αυτοκινήτων όπου εργαζόταν.

Σημειώνεται ότι οι ζημιές που προκλήθηκαν στο συνεργείο, εκτιμάται ότι φτάνουν τις 200 χιλ. ευρώ.

Ο 27χρονος εκτός από το όχημα που έκλεψε από το συνεργείο, πήρε μαζί του και τον σκύλο του ιδιοκτήτη του συνεργείου, αλλά και επιταγές, τις οποίες μάλιστα προσπάθησε να εξαργυρώσει σε τράπεζα της Λεμεσού χωρίς αποτέλεσμα.

Ο συλληφθέντας, ανέφερε έκλεψε ό,τι έκλεψε για να αρχίσει μια νέα ζωή.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας, αναφέρεται επίσης ότι ο 27χρονος μαζί με τον εργοδότη του, δύο ημέρες πριν τον εμπρησμό του συνεργείου, είχαν κάποια παρεξήγηση για την δουλειά. Ο εργοδότης του 27χρονου φέρεται να τον κάλεσε στο γραφείο του και τον προειδοποίησε ότι αν επαναληφθεί θα τον απέλυε, με τον δεύτερο να απολογείται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αστυνομία Κύπρου, θα αναζητήσει την γυναίκα η οποία φαίνεται να είναι η αιτία για την διάπραξη του εμπρησμού, με σκοπό την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο 27χρονος συνελήφθη στην Αραδίππου, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία από το συνεργείο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top