ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Λαμβάνουν υπόψη αν είσαι αριστερή ομάδα ή δεξιά» – «Μας είπε: Είστε καφενεία εκεί στην Κύπρο»!

«Λαμβάνουν υπόψη αν είσαι αριστερή ομάδα ή δεξιά» – «Μας είπε: Είστε καφενεία εκεί στην Κύπρο»!

Ο προπονητής του τμήματος Φούτσαλ της Ανόρθωσης, Γιώργος Κυριάκου, μίλησε στον Super Sport FM για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι, αλλά και άλλες ομάδες.

Αναλυτικά:

«Εμείς αντιμετωπίζουμε εδώ και δύο χρόνια αρκετά προβλήματα, όπως και άλλες ομάδες. Έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα με τα γήπεδα, αφού δυσκολευόμαστε να βρούμε χώρο για να προπονηθούμε. ΟΙ αρμόδιες αρχές, υπουργεία, ΚΟΑ, ΚΟΠ κλπ, δεν ασχολούνται με το θέμα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται από τις σχολικές εφορείες, οι οποίες έχουν αρκετή εξουσία όσον αφορά τα γήπεδα των σχολείων και δεν μιλούμε για χώρους που θέλουμε να χρησιμοποιούμε ως έδρα.

Οι σχολικές εφορείες λαμβάνουν υπόψη και κομματικά, αν είσαι δηλαδή αριστερή ομάδα ή δεξιά, παίζει ρόλο και ποια ομάδα υποστηρίζουν. Αυτό το πρόβλημα καθιστά πιο δύσκολο το έργο μας.

Ο υπεύθυνος του τμήματος μας, ο κ. Παπαλλής, προσπαθεί με κάθε νόμιμο τρόπο να βρει τις λύσεις. Ωστόσο, οι επιστολές του καταλήγουν στον κάλαθο των αχρηστών».

Για το ότι η Ανόρθωση χρησιμοποιεί το «Κίτιον» ως έδρα της:

«Έχουμε μεγάλη βοήθεια από τους ανθρώπους του «Κίτιον». Κάνουμε μία προπόνηση την εβδομάδα περίπου, αφού είμαστε 7-8 ομάδες εκεί και πόσους να βολέψουν οι άνθρωποι.

Μένουν όμως ακόμα και μέχρι τις 11:30 το βράδυ αν χρειαστεί για να μας βοηθήσουν. Η βοήθεια που δίνουν είναι μεγάλη, αλλά το πρόβλημα είναι τι γίνεται τις άλλες μέρες».

Για το αν μπορεί η ΚΟΠ και ο ΚΟΑ να βοηθήσουν:

«Δεν ξέρω για την ΚΟΠ αν μπορεί, αλλά θεωρώ ότι ο ΚΟΑ και μπορεί και πρέπει, αφού είναι ευθύνη δική του. Γήπεδα του ΚΟΑ είναι μονο το «Κίτιον» και αυτά των σχολικών εφορείων που πρέπει όμως να μας δεχτούν. Να καταλάβετε στο φούτσαλ δικαιούμαστε τρεις ξένους η κάθε ομάδα κι εμείς έχουμε δύο. Ο ένας πήγε στην πατρίδα του και μας ενημέρωσε να το πω λίγο κυπριακά, μας είπε ότι είναι καφενεία εκεί που έχετε και δεν είναι αθλητισμός και δεν επιστρέφει».

Για το πότε προπονούνται και πότε παίζουν:

«Εμείς παίζουμε Πέμπτη και οι προπονήσεις είναι Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και κάποτε Σαββατοκύριακο. Εμείς παίξαμε την προηγούμενη Πέμπτη και έχουμε προπόνηση αύριο Τετάρτη πριν το παιχνίδι. Σήμερα δεν θα κάνουμε προπόνηση, αφού δεν βρήκαμε γήπεδο. Δεν βρίσκουμε ποτέ, είναι συνεχιζόμενο αυτό το θέμα».

Για την προβολή που έχει το φούτσαλ:

«Εμείς πριν την κάρτα οπαδού είχαμε 800-1000 οπαδούς στο παιχνίδι. Τώρα έχουμε 15-20 άτομα στην εξέδρα και ούτε τα έξοδα του αγώνα δεν βγαίνουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top