«Στήριξη σε Τραμετσάνι, ακόμα κι αν χαθεί το πρωτάθλημα», λένε εμμέσως πλην σαφώς στον ΑΠΟΕΛ

«Στήριξη σε Τραμετσάνι, ακόμα κι αν χαθεί το πρωτάθλημα», λένε εμμέσως πλην σαφώς στον ΑΠΟΕΛ

Μιλώντας σήμερα (05/03) το πρωί στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, είπε την εξής ατάκα, σχολιάζοντας την απόφαση της διοίκησης της Εταιρείας για επέκταση του συμβολαίου του Πάολο Τραμετσάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι λόγοι που η διοίκηση Πετρίδη προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του Τραμετσάνι

«Πρέπει η απόφαση αυτή να υποστηριχθεί ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι το θέμα της υπομονής, μπορεί να αποδειχθεί θησαυρός. Δεν πρέπει κάθε φορά η παρουσία προσώπου να συνοδεύεται και από κάποια επιτυχία, χωρίς βέβαια να θεωρούμε ότι θα επέλθει κάτι άλλο».

Ουσιαστικά, ο Νεκτάριος Πετεβίνος στέλνει το μήνυμα εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο ΑΠΟΕΛ ναι μεν θέλει και θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το 7ο σερί πρωτάθλημα (αυτονόητο αυτό…), όμως αν τυχόν φέτος δεν πάρει τον τίτλο, δεν θα πρέπει να υπάρξει νέα απόλυση προπονητή, αλλά να στηριχθεί απ΄ όλους η απόφαση της διοίκησης για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού.

Βέβαια, επειδή άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη, αν τελικά ο ΑΠΟΕΛ δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης Πετρίδη σε μία τέτοια εξέλιξη που θα προκαλέσει… οργή στους πάντα απαιτητικούς και ανικανοποίητους οπαδούς των «γαλαζοκιτρίνων»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

Ως Πολιτεία, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και της ευημερίας των πολιτών, ενισχύουμε διαρκώς δράσεις που στοχεύουν στη μείωση της βλάβης και στην καλλιέργεια κοινωνικής υποστήριξης για τα άτομα και τις οικογένειες που επηρεάζονται από οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης, όπως από αυτή που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια δήλωσε την Δευτέρα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE