Η πρόκριση περνά από την «Αρένα» – Πανέτοιμοι ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ για να πάρουν το εισιτήριο πρόκρισης

Η πρόκριση περνά από την  «Αρένα» – Πανέτοιμοι ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ για να πάρουν το εισιτήριο πρόκρισης

Η ΑΕΚ υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ (6/3) στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Το πρώτο παιχνίδι που έγινε προ εβδομάδας, οι δύο μονομάχοι εξήλθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο ΓΣΠ.

Από τη μια, η γηπεδούχος ΑΕΚ θέλει μπροστά από τον κόσμο της και με τη δυναμική που της δίδει το γήπεδο της να καταφέρει να πάρει την πρόκριση και να πάει στους τέσσερις. Από τη στιγμή που για πρωτάθλημα έμεινε αρκετά πίσω, στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η διατήρηση των σκήπτρων στο θεσμό.

Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ, θα πάει στη Λάρνακα για να κάνει το δικό του παιχνίδι, να βρει το γκολ που θα του δώσει πρόκριση σε συνάρτηση με το μηδέν παθητικό στην άμυνα. Βέβαια και να παραβιαστεί η εστία του δεν χάθηκε ο κόσμος αλλά θα ψάχνει δύο γκολ στη συνέχεια.

Γενικά, ξέρουν και οι δύο προπονητές πως τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και στο ποιος τα διεκδικεί περισσότερο στο γήπεδο. Έμπειροι παίκτες υπάρχουν εκατέρωθεν και καλούνται οι ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν πως διακυβεύεται μια πρόκριση που για όποιον έρθει θα έχει πολλαπλά οφέλη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE