ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγουστή: «Σημαντικό να βοηθούμε ομάδες…»

Αυγουστή: «Σημαντικό να βοηθούμε ομάδες…»

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε του αγώνα ρεβάνς με την Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, δήλωσε αρχικά:

«Ήταν και τα δυο παιχνίδια μια καλή πρόβα για τη δύσκολη συνέχεια. Οι διαφορές ήταν μεγάλες λόγω ρόστερ και μπάτζετ. Σήμερα δεν είχαμε την ίδια κατάληξη με δυο τραυματισμούς. Τώρα θα δούμε ΑΕΛ. Σημαντικό όπως και την περασμένη βδομάδα. Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Καλή συνέχεια για το φίλο τον Παντελή και την ομάδα του. Είναι σημαντικό να βοηθούμε τέτοιες ομάδες να πηγαίνουν καλά γιατί δίνουμε και δικούς μας παίκτες δανεικούς».

Για τους μικρούς που έπαιξαν είπε: «Αυτά μας βοηθούν τα παιδιά να πάρουν κάποιες ευκαιρίες. Σήμερα ότι είχαμε διαθέσιμο το βάλαμε και μπορούμε να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν και στη συνέχεια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top