ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η κατάθεση μαθητή -Εντάσεις και γέλια στην δικαστική αίθουσα

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η κατάθεση μαθητή -Εντάσεις και γέλια στην δικαστική αίθουσα

Ενώπιον δικαστηρίου παρουσιάστηκαν την Πέμπτη (7/3) οι τρείς εναπομείναντες κατηγορούμενοι, για το διπλό φονικό του Στροβόλου. Θυμίζουμε ότι στην Σάρα Σιαμς, επιβλήθηκε ποινή, μετά την παραδοχή της στην κατηγορία για συνομωσία για διάπραξη ληστείας.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Στην δικάσιμο της Πέμπτης (7/3) αντεξετάστηκε ο αστυφύλακας και ανακριτής της υπόθεσης Άγγελος Αρναούτ, αρχικά από τον δικηγόρο του Λοΐζου Τζιωνή, Ανδρέα Αναστασίου.

Ο κ. Αναστασίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις σημειώσεις και τις καταθέσεις του κ. Αρναούτ από τις εξετάσεις και τις έρευνες στην οικία του άτυχου ζεύγους Χατζηγεωργίου, στην οδό Ζαλόγγου.

Ο δικηγόρος του Λοΐζου Τζιωνή, κατά την αντεξέταση του κ. Αρναούτ, θέλησε να παρουσιάσει καταθέσεις που έλαβε ο ανακριτής, κάνοντας  αναφορά σε κατάθεση ανήλικου μαθητή, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της Κατηγορούσας Αρχής, φέροντας ένσταση.

Εξήγησε σε έντονο ύφος ότι δεν χρειάζεται να γίνεται αναφορά στο όνομα του ανήλικου, ούτε να παρουσιαστεί το περιεχόμενο της κατάθεσής του, αφού η ίδια η Κατηγορούσα Αρχή, δεν το χρησιμοποίησε ως μαρτυρικό υλικό.

Η προσπάθεια του κ. Αναστασίου, ήταν να γίνει αναφορά από τον κ. Αρναούτ, στις καταθέσεις που έλαβε ο ίδιος ως ανακριτής της υπόθεσης και να αντεξετάσει επί του περιεχομένου. Στο τέλος, ο κ. Αναστασίου, ζήτησε από τον ανακριτή, να αναφέρει ο ίδιος από ποια πρόσωπα έλαβε καταθέσεις.

Σε κάποια άλλη στιγμή της δικάσιμου, ο κ. Αναστασίου αναφέρθηκε σε γραμμή  της υπεράσπισης του Λοΐζου Τζιωνή, με τον ίδιο να αναφέρει δεν είναι δική του θέση, αλλά της υπεράσπισης, επικράτησε σύγχυση ανάμεσα στους δικαστές και της Κατηγορούσας Αρχής, οι οποίοι τον ρώτησαν τι εννοούσε.

Μετά από σχόλιο του δικαστή, οι παρευρισκόμενοι στην δικαστική αίθουσα ξέσπασαν σε γέλια, με τον κ. Αναστασίου να εξηγεί τι εννοούσε. «Δεν είναι προσωπική μου άποψη άλλα, θέση της υπεράσπισης».

Αξίζει να αναφερθεί ότι, όταν διακόπηκε η δικάσιμος για διάλειμμα, ο Τζιωνής με τον ετεροθαλή αδελφό του, Λευτέρη Σολωμού, είχαν ένα μικρό πηγαδάκι, ενώ ο Μάριος Χατζηξενοφώντος, είχε μια μικρή επαφή με πρόσωπα από το ακροατήριο, στα οποία χαμογέλασε.

Η δικάσιμος της Πέμπτης (7/3) συνεχίστηκε με αντεξέταση του αστυφύλακα Άγγελου Αρναούτ από την δικηγόρο του Λευτέρη Σολωμού, Μιράντα Αργυρού και από τον δικηγόρο του Μάριου Χατζηξενοφώντος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top