ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τράβηξε… εξάσφαιρο η Μπάγερν, έσωσε την Ντόρτμουντ ο Αλκάθερ! – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Τράβηξε… εξάσφαιρο η Μπάγερν, έσωσε την Ντόρτμουντ ο Αλκάθερ! – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Τρομακτική η Μπάγερν Μονάχου, διέλυσε την Βόλφσμπουργκ με 6-0 και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή παρέα με την Ντόρτμουντ, η οποία γλίτωσε το κάζο από την Στουτγάρδη στο φινάλε (3-1).

Το… τρένο της Μπάγερν Μονάχου παρέσυρε και την Βόλφσπουργκ!

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς έκανε φύλλο και φτερό τους «λύκους», επικρατώντας με 6-0 και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την Ντόρτμουντ, που… δεινοπάθησε για να κάμψει την αντίσταση της Στουτγάρδης (3-1).

Με το γνωστό… δίδυμο Γκνάμπρι (34’) και Λεβαντόφσκι (37’) να σκοράρει ξανά για δεύτερο σερί ματς, η Μπάγερν πήγε στα αποδυτήρια με δύο τέρματα διαφορά.

Μάλιστα, ο Πολωνός στράικερ έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα (σσ. 197 γκολ), ξεπερνώντας τον σπουδαίο Κλαούντιο Πιζάρο!

Ο Χάμες Ροντρίγκες άνοιξε ακόμη περισσότερο την… κάνουλα (52’), με τους Μίλερ (76’) και Κίμιχ (82’) να μετατρέπουν το ματς σε πάρτι και να προσθέτουν και αυτοί τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ.

Λίγο αργότερα (85’), ο Λεβαντόφσκι σκόραρε ξανά για να διαμορφώσει το τελικό 6-0, με την Μπάγερν να είναι αήττητη εντός έδρας σε 22 ματς (σσ. 20 νίκες, 2 ισοπαλίες) κόντρα στην Βόλφσμπουργκ και να στέλνει… μήνυμα στην Λίβερπουλ για τον επαναληπτικό του Champions League στο Μόναχο την Τετάρτη.

Στο «Signal Iduna Park», η Ντόρτμουντ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Στουτγάρδη αλλά αυτή την φορά «γλίτωσε» στο φινάλε!

Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ έδειξε να έχει φουλ άγχος και παρότι πάταγε εύκολα περιοχή, τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια και το ημίχρονο την βρήκε στο μηδέν!

Ωστόσο, με το πέρας μιας ώρας (62’) ο Ρόις από την άσπρη βούλα έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του και της έδειξε τον δρόμο της νίκης.

Κι όμως, η Στουτγάρδη… εμφανίστηκε στο ματς εννιά λεπτά αργότερα και μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάστρο, ο Κεμπφ με κεφαλιά «σόκαρε» τους γηπεδούχους.

Αυτό το γκολ γέμισε άγχος παίκτες και οπαδούς. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν… ηλεκτρισμένη αλλά ο Αλκάθερ με το 14ο γκολ του στο πρωτάθλημα στο 84’ έβαλε «φωτιά» στο «Signal Iduna Park» και ο Πούλισιτς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, τελείωσε τις όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Σπουδαίο βαθμό πήρε η Άουγκσμπουργκ στην έδρα της Λειψίας, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που… πόνεσαν περισσότερο καθώς δίνουν την ευκαιρία στην Γκλάντμπαχ να την πιάσει στην τρίτη θέση.


Τέλος, η Φράιμπουργκ επικράτησε 2-1 της Χέρτα και… ξέμπλεξε από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Πέτερεσον στο 27ο λεπτό μετά την ασίστ του Γκρίφο έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Βένταντ Ιμπίσεβιτς να… παγώνει το «Schwarzwald-Stadion» στο 76’!

Από… ωραίος όμως, ο Βόσνιος έγινε μοιραίος καθώς τέσσερα λεπτά κατάφερε να σκοράρει στην εστία της ομάδας του και χάρισε το τρίποντο στην Φράιμπουργκ!

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top