ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σενάριο επιστροφής Βλάταν Μιλόγεβιτς – Οι οφ δε ρέκορντ συζητήσεις και η ομάδα με πιο «βαριά» φανέλα

Σενάριο επιστροφής Βλάταν Μιλόγεβιτς – Οι οφ δε ρέκορντ συζητήσεις και η ομάδα με πιο «βαριά» φανέλα

Η μετοχή που…καλπάζει στη Σερβία και το ελληνικό καλοκαίρι του 48χρονου κόουτς – Γράφει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ».

Το repeat βρίσκεται προ των πυλών για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη Σερβία. Ο 48χρονος τεχνικός οδηγεί τον Ερυθρό Αστέρα στη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος.

Έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η ομάδα του Βελιγραδίου οδηγεί την κούρσα με 66 βαθμούς, έχοντας στην…πλάτη την Ραντίνσκι (59β.) και την Παρτιζάν (51 β.).

Το «μαξιλάρι» των επτά βαθμών αποτελεί γερή υποθήκη για το τρόπαιο, με τον κόουτς να έχει βάλει το…χεράκι του για αυτό σε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν για τον Ερυθρό Αστέρα, αν θυμηθούμε και την συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι όχι μόνο, δεδομένου πως ομάδα του κοίταξε στα μάτια μεγάλες ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Νάπολι και η Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας μια καθ΄όλα αξιοπρεπέστατη παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Με αυτά και με αυτά, η μετοχή του 48χρονου προπονητή «καλπάζει» στη Σερβία και σηκώνει…σκόνη και στην Ελλάδα.

Βλέπετε, ο κόουτς Μιλόγεβιτς μπορεί να αποχώρησε από την χώρα μας, ωστόσο διατηρεί πολλούς φίλους στα μέρη μας. Και αρκετοί εξ αυτών έχουν να λένε τελευταία στις ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις τους, πως το προσεχές καλοκαίρι δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όχι φυσικά για τον πάγκο του Πανιωνίου που υπήρξε η τελευταία του ομάδα της προπονητικής καριέρας του στην Ελλάδα, αλλά για ένα κλαμπ με πιο «βαριά» φανέλα και πιο υψηλούς στόχους από το σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Όχι πως και ο ίδιος ο Μιλόγεβιτς δεν «ψήνεται» στην προοπτική επιστροφής του στην Ελλάδα και της συνεργασίας του με μια από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποια θα μπορούσε να είναι αυτή; Ο χρόνος, θα δείξει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top