Δεν το λένε ΤΥΧΑΙΑ…

Δεν το λένε ΤΥΧΑΙΑ…

Στην Ομόνοια βλέπουν τις επόμενες οκτώ αγωνιστικές που απομένουν ως μια καλή ευκαιρία για να δουν πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες.

Το τόνισαν αρκετές φορές από επίσημα χείλη και δεν το λένε τυχαία πως είναι εξετάσεις για όλους τα εναπομείναντα ματς ενόψει της νέας χρονιάς. Οπόταν πέρα από το ότι η ιστορία της ομάδας επιβάλει πως θα παλέψουν σε όλα τα παιχνίδια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα είναι σημαντικό για την ομάδα προγραμματισμού που έχει καταρτηθεί να δει ποια η αντίδραση των ποδοσφαιριστών στα play off.

Όχι δηλαδή πως το δείγμα δεν είναι επαρκές εδώ και τόσες αγωνιστικές όμως είναι σημαντικό στην Ομόνοια να πάρουν σωστές αποφάσεις ενόψει της χρονιάς που έρχεται και να αποφύγουν λάθη που έκαναν τη φετινή περίοδο και που έφερε την ομάδα εκτός στόχων από τόσο νωρίς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανατροπή: Αφέθηκε ελεύθερος ο ένας ύποπτος για τον φόνο Δημοσθένους λόγω… λάθους

Ανατροπή: Αφέθηκε ελεύθερος ο ένας ύποπτος για τον φόνο Δημοσθένους λόγω… λάθους

Ανατροπή φαίνεται να προκύπτει σχετικά με συλληφθέντα που μέχρι σήμερα τελούσε υπό κράτηση για τον φόνο Δημοσθένους. Πρόκειται για τον 39χρονο ομογενή, που η Αστυνομία τον έδειχνε ως το πρόσωπο που κινήθηκε με το διπλοκάμπινό του, φορώντας κίτρινη μπλούζα στις σκηνές του φόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE