Γκεντουζί και Ιγουόμπι… ξάπλωσαν για να δει ο κόσμος το πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκεντουζί και Ιγουόμπι… ξάπλωσαν για να δει ο κόσμος το πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγη από την τρέλα τους, ελέω και της καλής εξέλιξης στο ντέρμπι για την Άρσεναλ, έβγαλαν οι Άλεξ Ιγουόμπι και Ματέο Γκεντουζί όταν τους ζήτησε ο κόσμος να σκύψουν για να μην τους εμποδίζουν το οπτικό πεδίο στην εκτέλεση του πέναλτι!

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ έκαναν ζέσταμα κοντά στο κόρνερ όταν στήθηκε η μπάλα στην άσπρη βούλα απ’ όπου ο Γκαμπονέζος στράικερ των «κανονιέρηδων» διαμόρφωσε το τελικό 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένας οπαδός φώναξε στον Ιγουόμπι «Άλεξ, σκύψτε» και η επιθυμία του ήταν… διαταγή, με τους αναπληρωματικούς να συνεχίζουν το ζέσταμά τους… επί χόρτου, κάνοντας push-ups και διατάσεις!

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE