ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για που ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ο Νσούε

Για που ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ο Νσούε

Δεν σταματάνε οι φήμες – πληροφορίες (χωρίς επιβεβαίωση φυσικά) να δίνουν και να παίρνουν σε ότι αφορά το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Εμίλιο Νσούε.

Ο «άτακτος» κατά πολλούς παίκτης του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ακόμη στην πατρίδα μας, απολαμβάνοντας τη ζωή εδώ, ενώ την ίδια ώρα είναι σε… ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του, και όχι μόνο, για το που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Οι φήμες λένε πως ο παίκτης είναι στα υπόψιν της Πάφος FC, μιας και με τους Ρώσους επενδυτές εκεί, μπορούν οικονομικά να ικαναποιηθούν οι απαιτήσεις του.

Βέβαια, υπάρχουν και οι φήμες που τον φέρουν τον παίκτη να αξιολογείται και από μεγάλη ομάδα της χώρας μας.

Ο χρόνος θα δείξει και, φυσικά, η απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή για το ποια ομάδα θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του…

Διαβάστε επίσης:

Η επιθυμία του Ενσούε να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Κύπρο και το ενδιαφέρον!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top