ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ και με άλλους ο Πουλλαίδης, όχι ΜΟΝΟ με Παντελή…

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ και με άλλους ο Πουλλαίδης, όχι ΜΟΝΟ με Παντελή…

Βρίσκεται εκτός Κύπρου ο μεγαλομέτοχος και πρώην πρόεδρος Χρήστος Πουλλαίδης, αλλά έχει ανοικτή γραμμή με δικούς τους ανθρώπους. Παρακολουθεί τη ροή των εξελίξεων. 

Πληροφορίες φέρουν τον κ. Πουλλαίδη, να μην είναι έξω φρενών μόνο με τον Αντρέα Παντελή, ο οποίος είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έκανε κακοδιαχείριση στα δυο χρόνια που ήταν στο πηδάλιο της εταιρίας.

Τα έχει με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της εταιρίας, αλλά και με το Δ.Σ. του σωματείου, για το ότι δεν ασκούσαν ικανοποιητικό έλεγχο στον πρώην πρόεδρο.

Οι πληροφορίες που βγήκαν στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ότι θα γίνει έρευνα σε βάθος από ελεγκτές, συνδέονται βεβαίως με την αποφασιστικότητα του πρώην ηγέτη της Ανόρθωσης…

Όχι απλώς να υπάρξει καθαρή εικόνα των οικονομικών, αλλά αν καταστεί δυνατό, να τιμωρηθούν κι αυτοί που… βάζουν (ξανά) σε οικονομικές «περιπέτειες» την Ανόρθωση.

Έλεγε μάλιστα σε συνεργάτες του, ο Χρήστος Πουλλαίδης, ότι επί δικής του θητείας, είδαν και απόειδαν με τους συνεργάτες του να νοικοκυρέψουν τα οικονομικά της ομάδας.

Και ήρθε η διοίκηση Αντρέα Παντελή, να δημιουργήσει «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά, όπου στην παρούσα φάση δεν γνωρίζει κανείς ποια είναι η ακριβής εικόνα της κατάστασης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top