ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ Γιαννακόπουλου με έγγραφο σε Αδριατική Λίγκα – «Θέλουμε να παίξουμε όπου παίζει ο Ολυμπιακός»

ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ Γιαννακόπουλου με έγγραφο σε Αδριατική Λίγκα – «Θέλουμε να παίξουμε όπου παίζει ο Ολυμπιακός»

Το SDNA αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναικός με έγγραφό του στην Αδριατική Λίγκα εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, λόγω της παραδοσιακής κόντρας με τον Ολυμπιακό, δίχως όμως να φύγει από την Basket League!

Σε μία… ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε ο Παναθηναικός ΟΠΑΠ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι «πράσινοι» έστειλαν επιστολή στη διοίκηση της Αδριατικής Λίγκας και στον Κρέζιμιρ Νόβοσελ, με την οποία εκφράζουν την επιθυμία τους να αγωνιστούν στο πρωτάθλημά της, λόγω… Ολυμπιακού.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αναφέρουν στο επίσημο έγγραφό τους πως θέλουν να αγωνιστούν σε μία λίγκα «υψηλού επιπέδου», την οποία και αποθεώνουν και κυρίως στο πρωτάθλημα, που αγωνίζεται (ή τουλάχιστον «ψάχνεται» να αγωνιστεί για την ώρα) ο παραδοσιακός τους αντίπαλος, ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον… ντόρο που προκλήθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την «κόντρα» τους με την ΚΕΔ και την ΕΟΚ εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής τους από την Basket League και έχουν κάνει «άνοιγμα» στην Αδριατική Λίγκα, στην οποία βλέπουν ένα ισχυρό μέσο διαπραγμάτευσης.

Ο Νόβοσελ και οι άνθρωποι της ABA League φέρονται διατεθειμένοι να αλλάξουν το καταστατικό τους, να προσθέσουν ακόμα μία χώρα στις υπάρχουσες, που θα παίρνουν μέρος και να βγουν κερδισμένοι με τη συμμετοχή μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο Ολυμπιακός.

Το «τριφύλλι», λοιπόν, ακολουθώντας τα χνάρια του «αιωνίου» αντιπάλου του, έστειλε επιστολή στην Αδριατική Λίγκα, για να… τσεκάρει τα νερά και να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του!

Η περίληψη αυτής είναι η εξής: «Θέλουμε να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα που θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός»!

Σε όλα αυτά θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι «πράσινοι» δεν σκοπεύουν να αποχωρήσουν από την Basket League.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top