ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ψύχωση» για το +5 και το ΑΛΜΑ τίτλου στον Απόλλωνα! Περιμένουν ΓΕΜΑΤΗ Δυτική

«Ψύχωση» για το +5 και το ΑΛΜΑ τίτλου στον Απόλλωνα! Περιμένουν ΓΕΜΑΤΗ Δυτική

Η τρίτη «απόπειρα» απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα είναι και η «φαρμακερή».

Αυτό λένε άπαντες στο Κολόσσι, ενόψει της Κυριακάτικης (17/03, 18:00, Τσίρειο) «μάχης» απέναντι στους πρωταθλητές των τελευταίων έξι ετών.

Στον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι φέτος να πάρουν τα σκήπτρα από το μεγάλο τους αντίπαλο, αλλά για να τα καταφέρουν, δεν θα πρέπει φυσικά να χάσουν για 3η φορά από τον ΑΠΟΕΛ και να περιμένουν στη συνέχεια, νέα… «γαλαζοκίτρινα δώρα» για να επιστρέψουν στην κορυφή.

Τα πράγματα είναι, ή τουλάχιστον φαίνονται απλά.

Αν η Λεμεσιανή ομάδα κερδίσει και πάει στο +5, γίνεται αυτόματα φαβορί για τον τίτλο και δεν πρέπει να χαθεί μία τέτοια ευκαιρία.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, εκτός την αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας του, «ντόπαρε» και ψυχολογικά τους παίκτες του και είναι σίγουρος ότι το βράδυ της Κυριακής θα παίξουν σαν… «καμικάζι» και με το «μαχαίρι στα δόντια», για να δώσουν χαρά στον κόσμο του Απόλλωνα που αναμένεται να γεμίσει τη Δυτική εξέδρα.

Παράλληλα, ο ίδιος έχει προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσε και είναι αποφασισμένος να πάρει και μία προσωπική ρεβάνς στην «σκακιέρα των πάγκων» από τον Πάολο Τραμετσάνι.

Εκτός απροόπτου, ο Κύπριος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς κάποια έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα, η οποία θα αποτελείται από τους Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι, Κυριάκου, Παπουλή, Ζελάγια, Σαρδινέρο και Σκέμπρι. Ο τελευταίος θα πάρει τη θέση του τραυματία Περέιρα. Βέβαια, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο ο Κύπριος τεχνικός να… βγάλει άσο απ΄ το μανίκι του.

Ερωτηματικό πάντως αποτελεί το σύστημα που θα επιλέξει και αν θα ρισκάρει να κατεβάσει τον Απόλλωνα με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς ή πιο συντηρητικά, δίνοντας έμφαση και στα μετόπισθεν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top