ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να «ξορκίσει» το… «φάντασμα» – Τι ετοιμάζει ο Αυγουστή για το μεγάλο βήμα

Να «ξορκίσει» το… «φάντασμα» – Τι ετοιμάζει ο Αυγουστή για το μεγάλο βήμα

Το λες και σημαντικό… σταθμό στην υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου, το σημερινό ντέρμπι του Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ. Οι κυανόλευκοι αν κερδίζουν δεν θα… αγγίξουν τον τίτλο, αλλά θα κάμουν ένα πολύ μεγάλο βήμα για να τον κατακτήσουν. Με δεδομένο ότι θα αποκτήσουν… αέρα 5 βαθμών από τον μεγάλο τους αντίπαλο, θα έχουν την κατάσταση στα δικά τους πόδια, για να κόψουν πρώτοι το νήμα. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, θέλει παράλληλα να «ξορκίσει» και ένα… μικρό «φάντασμα» που την κατατρέχει τους τελευταίους 13,5 μήνες. Να μετρά τέσσερις καθοριστικές ήττες, στα ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ. Στα τρία απ αυτά μάλιστα, οι κυανόλευκοι είχαν προηγηθεί στο σκορ, αλλά στην συνέχεια έπεσαν θύμα ανατροπής. Στο άλλο ματς του περασμένου Νοέμβρη, είχαν δέχθηκαν βαριά και ασήκωτη ήττα με 5-1 στο ΓΣΠ.

Όλα αυτά θα είναι στο μυαλό των παιχτών του Απόλλωνα, μέχρι τη στιγμή που θα σφυρίξει για πρώτη φορά ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου. Στο γήπεδο μέσα, το μόνο που θα τους απασχολεί, είναι να βρουν τον τρόπο να «πιστώσουν» τους τρεις βαθμούς στο λογαριασμό της δικής τους ομάδας.

Ο κατάλογος με τους τραυματίες είναι μακρύς. Περιλαμβάνονται σ’ αυτόν τα ονόματα των Φακούντο Περέιρα, Σάσα Μάρκοβιτς, Μάριου Στυλιανού, Μίλαν Κερμπρ και Βαχίντ Σελίμοβιτς. Βγήκε από τη λίστα ο Γάλλος χαφ Κέβιν Μπρου, ο οποίος βάσει της επίσημης ενημέρωσης, από την Πέμπτη ανέβασε ρυθμούς στις προπονήσεις. Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην αποστολή.

Επειδή υπάρχουν πολλές απουσίες, η ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Αυγουστή, είναι περίπου δεδομένη. Οι δέκα θα είναι αυτοί που ξεκίνησαν στα πρώτα δυο παιχνίδια της Β’ φάσης με Ομόνοια και ΑΕΛ. Ο Μπρούνο Βάλε στο τέρμα. Οι Ζοάο Πέδρο και Γιώργος Βασιλείου στα άκρα της άμυνας. Οι Βαλεντίν Ρομπέρζ και Έκτορ Γιούστε. Οι Εστεμπάν Σακέτι και Χάμπος Κυριάκου, θα καλύψουν σίγουρα τις θέσεις στο κέντρο. Ο τρίτος θα είναι ένας εκ των Παπουλή και Σκέμπρι. Όποιος δεν παίξει πίσω από τον επιθετικό κορυφής Εμίλιο Ζελάγια, θα κινείται σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Δεξιός χαφ-εξτρέμ θα είναι ο Αντριάν Σαρδινέρο.

Πήγε πολύ καλά η προπώληση των εισιτηρίων, μέχρι χθες το απόγευμα. Εκδόθηκε ανακοίνωση χτες, ότι σήμερα δεν θα ανοίξει η μπουτίκ της ομάδας στην Γλάδστωνος, επειδή προγραμματίζεται διακοπή ρεύματος για κάποιες ώρες στην περιοχή.

Γίνονται εκτιμήσεις, ότι ενδεχομένως να πάνε περισσότεροι απ αυτούς που είχαν στηρίξει από κοντά την ομάδα, στο παιχνίδι της 24ης Φεβρουαρίου στο Τσίρειο. Το αρνητικό αποτέλεσμα είχε «σκορπίσει» την απογοήτευση σε σημαντική μερίδα οπαδών. Όμως το επιτυχημένο ξεκίνημα στη δεύτερη φάση – με δυο στα δυο επί της Ομόνοιας και της ΑΕΛ- έχει επαναφέρει το αίσθημα πίστης και αισιοδοξίας στις τάξεις του κόσμου, ότι η ομάδα θα καταφέρει να πανηγυρίσει το τέταρτο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Όπως γράψαμε πολλές φορές, η εφαρμογή του νόμου της κάρτας οπαδού, δεν έχει επηρεάσει πολύ καθοριστικά τους οπαδούς του Απόλλωνα. Μιλώντας για τις πλατιές μάζες, αφού οι οργανωμένοι οπαδοί συνεχίζουν να απέχουν, δηλώνοντας ότι θα επιστρέψουν στα γήπεδα μόνο αν καταργηθεί ο νόμος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top