Έδειξε ΕΠΙΠΕΔΟ ο Φανούρης – Τι ΕΚΑΝΕ στον χώρο των αποδυτηρίων μετά το ντέρμπι

Έδειξε ΕΠΙΠΕΔΟ ο Φανούρης – Τι ΕΚΑΝΕ στον χώρο των αποδυτηρίων μετά το ντέρμπι

Ο Απόλλωνας ηττήθηκε στην έδρα του με 1-3 (17/3) από τον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα η απογοήτευση είναι μεγάλη.

Παρά την πικρία του όμως ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου έδειξε επίπεδο και έκανε μια όμορφη κίνηση. Συγκεκριμένα, μετά την ήττα, κάτω στα αποδυτήρια πήγε προς το μέρος του Νεκτάριου Πετεβίνου, που έχει το αντίστοιχο πόστο στον ΑΠΟΕΛ και του έδωσε συγχαρητήρια.

Επίσης στη συνέχεια πήγε προς το μέρος του προέδρου των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας, Πρόδρομου Πετρίδη, και γενικότερα μοίρασε συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE