Έδειξε ΕΠΙΠΕΔΟ ο Φανούρης – Τι ΕΚΑΝΕ στον χώρο των αποδυτηρίων μετά το ντέρμπι

Έδειξε ΕΠΙΠΕΔΟ ο Φανούρης – Τι ΕΚΑΝΕ στον χώρο των αποδυτηρίων μετά το ντέρμπι

Ο Απόλλωνας ηττήθηκε στην έδρα του με 1-3 (17/3) από τον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα η απογοήτευση είναι μεγάλη.

Παρά την πικρία του όμως ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου έδειξε επίπεδο και έκανε μια όμορφη κίνηση. Συγκεκριμένα, μετά την ήττα, κάτω στα αποδυτήρια πήγε προς το μέρος του Νεκτάριου Πετεβίνου, που έχει το αντίστοιχο πόστο στον ΑΠΟΕΛ και του έδωσε συγχαρητήρια.

Επίσης στη συνέχεια πήγε προς το μέρος του προέδρου των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας, Πρόδρομου Πετρίδη, και γενικότερα μοίρασε συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE