ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΤΑΙΕΙ ο Σωφρόνης, αλλά τον ΑΦΗΣΑΝ «ξεκρέμαστο»…

ΦΤΑΙΕΙ ο Σωφρόνης, αλλά τον ΑΦΗΣΑΝ «ξεκρέμαστο»…

Φυσικά και έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τη… νέα ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή.

Πολύ περισσότερο που για τέταρτο ματς (τους τελευταίους 14 μήνες) η ομάδα του παίρνει προβάδισμα στο σκορ και στην πορεία πέφτει θύμα ανατροπής.

Τούτο σχετίζεται με την νοοτροπία της ομάδας, αλλά και τη λανθασμένη διαχείριση του κάθε αγώνα εκ μέρους του 42χρονου προπονητή.

Επιμένουμε όμως στην… ανάλυση που κάναμε την επόμενη μέρα της ήττας στις 24 Φεβρουαρίου, από τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Το βασικότερο πρόβλημα για το ότι ο Απόλλωνας, σπάζει και φέτος τα μούτρα του στα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, δεν είναι μόνο ο παράγοντας νοοτροπία

Είναι γιατί «συρρικνώθηκαν» αρκετά οι ποιοτικές επιλογές παιχτών. Ειδικά από τη μέση και μπροστά. Πέραν της πονεμένης ιστορίας με τους αριστερούς μπακ.

Η ευθύνη βασικά πέφτει στους ώμους της διοίκησης, αλλά και στον Πέτρο Κονναφή (εδώ και μερικές μέρες διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος), οι οποίοι δεν φρόντισαν να εμβολιάσουν την ομάδα τον Ιανουάριο. Ακολούθησε και η απρόβλεπτη έξοδος του Μάγκλιτσα τον περασμένο μήνα.

Ουσιαστικά τον άφησαν «ξεκρέμαστο» τον Αυγουστή και να παλεύει μ’ αυτούς που έχει, για να κερδίσει ένα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Μάλλον θα τον… πιάσει κατάθλιψη, αν μπει στη διαδικασία να σκεφτεί πόσο πιο πλούσιο είναι το οπλοστάσιο επιλογών του αντίπαλου προπονητή Πάολο Τραμετσάνι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top