Γιώργος Παπαδόπουλος: H άσεμνη χειρονομία του για Νότη που σχολιάστηκε έντονα – VIDEO

Γιώργος Παπαδόπουλος: H άσεμνη χειρονομία του για Νότη που σχολιάστηκε έντονα – VIDEO

«Μόνο αγάπη εύχομαι στις ζωές όλων πραγματικά και ότι σας ενοχλεί…»

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδόπουλο ο οποίος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (16/03) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή  «It’s Show Time», όπου επί σκηνής, ερωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τον γνωστό τσακωμό Πάολας – Νότη.
Συγκεκριμένα ερτήθηκε εάν νιώθει άραγε δικαιωμένος για το επεισόδιο με τον Νότη Σφακιανάκη, μετά την αποχώρηση της Πάολας από το μουσικό σχήμα.
Ο ίδιος με την εξής φράση και μια «άσεμνη» χειρονομία, όπως σχολιάστηκε, απάντησε στο ερώτημά του: «Μόνο αγάπη εύχομαι στις ζωές όλων πραγματικά και ότι σας ενοχλεί… κανονικότατα!»
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω κίνηση του Κύπριου καλλιτέχνη στάθηκε ως αφορμή να σχολιαστεί έντονα από τις εκπομπές ψυχαγωγίας, όπως έγινε και το πρωινό της Δευτέρας (18/03) στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ».
Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την χειρονομία του ταγουδιστή και την κριτική που δέχθηκε:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE