ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ο Κύπριος διεθνής Μάικ Θαλασσίτης έκανε τα δίχτυα στην Αγγλία να αναστενάζουν -VIDEO

Όταν ο Κύπριος διεθνής Μάικ Θαλασσίτης έκανε τα δίχτυα στην Αγγλία να αναστενάζουν -VIDEO

Ο Μιχάλης Θαλασσίτης μπορεί να έβαλε τη σφραγίδα του στο χώρο του θεάματος στη Βρετανία με τη συμμετοχή του στο reality Love Island, ωστόσο ήταν ήδη αρκετά καλά γνωστός για τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις.

Ο γόνος Κυπρίων αποδήμων της Αγγλίας, Μιχάλης, που έμελλε να χάσει τη ζωή του πρόωρα, είχε λάμψει αρχικά ως ποδοσφαιρικός αστέρας, καθώς με τις διακρίσεις του ως έφηβος είχε… υποχρεώσει την Στίβενεϊτζ να του προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Και μπορεί να μην πέτυχε να φτάσει ποτέ μέχρι την Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, όσοι τον είχαν δει στο γήπεδο, μιλούσαν για έναν δυναμικό στράικερ με έφεση στο σκοράρισμα και πλουραλισμό ως προς τον τρόπο που πετύχαινε γκολ.

Το 2011 κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Νέων Κύπρου (U19), ενώ το 2014 συμπεριλήφθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου για το φιλικό με την Ιαπωνία. Δυστυχώς τότε δεν κατάφερε να συμμετάσχει στην αποστολή, καθώς ένα μυικό πρόβλημα τον έθεσε εκτός πλάνων.

Λίγο μετά τα δυσάρεστα μαντάτα για τον Θαλασσίτη και την οικογένειά του, οπαδός της St Alban στην οποία αγωνίστηκε το 2016 (15 συμ., 6 γκολ) θέλησε να τιμήσει την μνήμη του.

Εντόπισε και τα 6 γκολ που πέτυχε με τον εν λόγω σύλλογο ο Θαλασσίτης και τα δημοσίευσε στο youtube:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top