ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με τον Απόλλωνα αναδείχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 για την 9η αγωνιστική της β’ φάσης. Η γηπεδούχοι προηγήθηκαν και οι «πράσινοι» γύρισαν το παιχνίδι με τους Ποντικό και Βιολίνοφ να σκοράρουν πριν γίνει το τελικό 2-2. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 ανέβηκε στους 15 βαθμούς και εξακολουθεί να βρίσκεται στην 3η θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 ηττήθηκε εντός έδρας με 0-4 από τον Απόλλωνα για την 9η αγωνιστική της β’ φάσης. Οι «πράσινοι» παρέμειναν στους οκτώ βαθμούς ενώ πλέον βρίσκονται στην 8η θέση.

Νικηφόρα συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 αφού κέρδισε με 1-3 εκτός έδρας τον Απόλλωνα για την 9η αγωνιστική. Το «τριφύλλι» προηγήθηκε με 3-0 και η φιλοξενούμενοι μείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο στο τελικό 3-1. Σκόρερ για την ΟΜΟΝΟΙΑ χρήστηκαν οι Κυριακίδης και Τσουτσούκης (δύο). Αυτή ήταν η έβδομη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 η οποία έχει άλλες δύο ισοπαλίες στη β’ φάση. Βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση με 23 βαθμούς, στο +4 από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Την όγδοη νίκη της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Οι «πράσινοι», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής κέρδισαν εκτός έδρας τον Απόλλωνα με 0-2 και παραμένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +3 από τη δεύτερη ΑΕΛ. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν, ένα σε κάθε ημίχρονο, οι Λάμπρου και Ανδρέου. Με τη σημερινή της επιτυχία η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 24 βαθμούς με απολογισμό οκτώ νίκες και μία ήττα.

Την ήττα με 3-1 από την Αγία Νάπα δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Η ομάδα μας είχε αρκετά καλή παρουσία, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 μετά από τρεις εκτελέσεις στατικών φάσεων και απλά μείωσε σε 3-1 με τον Ζουλαφάκη στο τελευταίο λεπτό. Πλέον, μετά από πέντε αγωνιστικές οι «πράσινοι» έμειναν στον έναν βαθμό.

Αναλυτικά:

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2-2

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 0-4

U15: ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3

U14: ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

U13: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top