ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε με τα… καλύτερα για τον ΑΠΟΕΛ ο Ντομένικο Τέτι – Όλα όσα είπε, τα ταλέντα και ο στόχος του ιδίου

Μίλησε με τα… καλύτερα για τον ΑΠΟΕΛ ο Ντομένικο Τέτι – Όλα όσα είπε, τα ταλέντα και ο στόχος του ιδίου

Δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του ΑΠΟΕΛ, Ντομένικο Τέτι, φιλοξενεί η ιστοσελίδα gianlucadimarzio.com

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

‘Εχετε μάθει ελληνικά; «Ναι μαθαίνω αλλά η γλώσσα που χρησιμοποιούμε καθημερινά στο προπονητικό είναι τα αγγλικά».

Για τον ρόλο του και τη δουλειά στον ΑΠΟΕΛ: «Το καλοκαίρι μετά από αρκετά χρόνια το ΑΠΟΕΛ απέτυχε να προκριθεί στην Ευρώπη και έφερε δυσκολίες ακόμη και στο πρωτάθλημα. Κατά την άφιξη μου, τον Οκτώβριο, έφερα τον Πάολο Τραμεντζάνι για προπονητή της ομάδας. Μέχρι στιγμής έχουμε πετύχει καλά αποτελέσματα. Ο προπονητής κάνει καλή δουλειά, είναι έτοιμος και αφιερώνει πολλά τόσο στους αγώνες αλλά και την βελτίωση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών. Ένας προπονητής που πιστεύω πως θα έχει μέλλον».

Για τον στόχο του ΑΠΟΕΛ: «Οι ποδοσφαιριστές μας δουλεύουν σκληρά επειδή θέλουν να επιτύχουν τον υψηλότερο στόχο. Να κερδίσουν το πρωτάθλημα και να παίξουν στην Ευρώπη. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Το Σάββατο έχουμε ντέρμπι, θα είναι ένα παιχνίδι όπως τα προηγούμενα. Θέλουμε να το κερδίσουμε».

Για τον ΑΠΟΕΛ και τον πρόεδρο, Πρόδρομο Πετρίδη: «Ο Σύλλογος αγωνίζεται στην Ευρώπη εδώ και χρόνια. Εδώ υπάρχει πάθος, υπάρχει δίψα για το ποδόσφαιρο. Με τον πρόεδρο, Πρόδρομο Πετρίδη, έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση, μιλάμε οι δυο μας πολύ συχνά. Είναι πάντα παρών επειδή ενδιαφέρεται για το έργο μας, είναι ο πρώτος οπαδός του ΑΠΟΕΛ».

Για τις συνθήκες που βρήκε στον ΑΠΟΕΛ: «Έχω τις καλύτερες συνθήκες για να κάνω τη δουλειά μου να λάβω τις αποφάσεις που χρειάζομαι. Ο τρόπος εγρασίας είναι διαφορετικός σε σύγκριση με την Ιταλία. Κατά τη δημιουργία της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές προέρχοναι από διαφορετικά έθνη».

Υπάρχουν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές: «Οι Τάμαρι και Νατέλ είναι νέοι ποδοσφαιριστές με σίγουρο μέλλον που βελτιώνονται χάρη στο έργο του προσωπικού και την εμπειρία των παικτών μας όπως οι Μοράις, Αλωνεύτης και άλλοι. Είναι παραδείγματα επαγγελματισμού που έχουν γράψει ιστορία στην Ευρώπη. Επίσης υπάρχει και ο Νικόλας Ιωάννου που παίζει εδώ και χρόνια στην πρώτη ομάδα. Έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να φτάσει ψηλά και να αγωνιστεί σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είναι και ο Βιντιγκάλ που ήταν η τελευταία κίνηση του Ιανουαρίου. Είναι μια φιλοσοφία την οποία πιστεύω. Η εμπειρία και το ταλέντο είναι ένας συνδυασμός που έχω ως στόχο να πετύχω.»

Οι στόχοι σου; «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται πολύ γρήγορα και σήμερα χαίρομαι που βρίσκομαι στο ΑΠΟΕΛ. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε την υπέρβαση για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Σου λείπει η Ιταλία; «Είναι η χώρα μου, εκεί γεννήθηκα και πέτυχα ως διευθυντής. Το Ιταλικό ποδόσφαιρο έχει μεγάλη ιστορία και σήμερα δείχνει ισχυρή ανάπτυξη».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top